Ελλάδα ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΜΦΟΤΕΡΟΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ! Η αντιβίωση στο πρόβλημα του Τουρκισμού

Φίλε αναγνώστη, πριν βιαστείς να σκεφτείς πως η λύση που προτείνω είναι γραφική ή ακραία, σκέψου τι ακριβώς συμβαίνει στα Ελληνοτουρκικά!
Εν έτει 2020 και ενώ οι πανανθρώπινες αξίες προτάσσονται σε κάθε κίνηση στη διεθνή σκακιέρα, έχεις την ατυχία εσύ και η οικογένεια σου να έχει για γείτονα ένα ολόκληρο σύστημα που τρέφεται και αναπαράγεται μέσω της βίας και της επεκτατικότητας!
Γκαντεμιά … όντως ομολογουμένως … διότι αν το είχε φέρει η τύχη αλλιώς, θα είχαμε γείτονες τους πράους Ελβετούς ή τους ψύχραιμους και φιλικούς Δανούς.
Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα. Η Τουρκία που Ιστορικά καταλαμβάνει Ελληνικό Εθνικό Έδαφος, την προ-αιώνια γη της Ιωνίας και την κατά κοινή ομολογία Ιστορική πρωτεύουσα του Σύγχρονου Ελληνισμού, τολμάει με περίσσιο θράσος να ξύσει πληγές θέλοντας να:
ακυρώσει τη Συνθήκη της Λωζάννης,
να σβήσει τα υπάρχοντα σύνορα,
να μηδενίσει εμπράκτως την υφαλοκρηπίδα των νησιών του Αιγαίου και
να απαιτήσει αποστρατικοποίηση νησιών, τα οποία ρητώς την ίδια στιγμή απειλεί με στρατιωτική εισβολή!
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να τσατιστούμε εμπράκτως;
Αν ο γείτονάς σου αμφισβητεί τα πάντα, μήπως ήρθε η ώρα και εσύ να θυμηθείς και να αμφισβητήσεις τα πάντα;
Αν ο γείτονας σου σε οδηγεί σε Εθνική, Δημογραφική, Οικονομική και Γεωστρατηγική ασφυξία, μήπως αντί να μιλάς για διαπραγματεύσεις πριν πας σε αυτές, να έχεις ήδη αμφισβητήσει και εσύ τα πάντα!;
ideaΧμ;      
Μήπως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα κοιτώντας στα μάτια το άσχημο πρόσωπο της Πολεμικής απειλής, για την οποία πολλοί πρόθυμοι φροντίζουν να μας την παρουσιάσουν ως γιγαντιαία, ενώ οι Φύλακες γνωρίζουν πως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να ταπεινώσουν το θεριό;
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ:
Δεν αποδεχόμαστε τίποτα και κανένα τετελεσμένο σε:
ΚΥΠΡΟ
ΣΜΥΡΝΗ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΙΜΒΡΟ - ΤΕΝΕΔΟ
ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ, ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ και ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Πόντο!
Θέλουν να ξυπνήσουν τα φαντάσματα; Αλήθεια το θέλουν αυτό;
Και αν αυτό ακούγεται γραφικό, τότε πόσο πιο γραφικό είναι το να αμφισβητείς την Ελληνική Κυριαρχία σε όλο το μήκος και πλάτος της επικράτειας και εξόφθαλμα να ετοιμάζεσαι για κινήσεις στο Καστελόριζο και την Κομοτηνή;
Ποιός είναι ο πιο γραφικός εδώ;
Διότι η Τουρκία δεν έχει καταλάβει ότι ανοίγει τις πύλες του Φρενοκομείου και ότι αν αυτές ανοίξουν, οι δίκες μας διεκδικήσεις έχουν ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ, ΝΟΜΙΚΗ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, 1000 φορές ισχυρότερη από τα δικά τους αστεία και σαθρά επιχειρήματα.
boxΔιότι σε τελική ανάλυση αν η ακτογραμμή τους είναι αιτία αμφισβήτησης στο Αιγαίο (παρότι η Ελλάδα και σ’ αυτήν έχει μεγαλύτερο μήκος να επιδείξει), τότε γιατί να μην αποτελεί για εμάς η γειτνίαση με την Ιωνία αιτία για αμφισβήτηση της Τουρκικής κυριαρχίας στη Σμύρνη της καρδιάς και του αίματος της σφαγής;
Ας σκεφτούμε out of the box που μας έχουν επιβάλλει τα ελληνόφωνα ΜΜΕ.
Ας δούμε λίγο πιο καθαρά πόσο τρομακτική απειλή επιβίωσης είναι όλο αυτό που ζούμε.
Ας ανδρωθούμε επί τέλους σε τελική ανάλυση.
Γιατί η υπερβολική μας ησυχία και η αγάπη για την όμορφη ζωή μας έκανε τόσο πολύ ελκυστικά θύματα που τώρα βρέχει απειλές από παντού!
Ας ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ την ευθύνη της ζωής μας πριν να είναι οριστικά αργά!
Για κάθε αμφισβήτηση ένα αντίμετρο:
  • Για κάθε νησί που αμφισβητείται από την Τουρκία, η Ελλάδα να αμφισβητεί μια πόλη της Ιωνίας.
  • Για κάθε ναυτικό μίλι που αμφισβητείται από την Τουρκία, η Ελλάδα να αμφισβητεί κάποια χιλιόμετρα εδάφους στην Ανατολική Θράκη.
  • Για κάθε παραβίαση της Τουρκίας, μια αντίστοιχη δική μας.
Όσο και αν πολλοί διαμηνύουν ότι η Ελλάδα θα κερδίσει από τον διάλογο και την υποχωρητικότητα το μόνο που μπορεί να σταματήσει την αποφασισμένη Τουρκία είναι μια καλά υπολογισμένη κλιμάκωση ΤΩΡΑ.