Προχωρά για τα βουλευτικά έδρανα ο Θοδωρής Δουλουμπέκης

Νέος γραμματέας της ΝΕ Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνει πλέον ο Μανώλης Αυγενάκης, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Μετά την αποχώρηση του μέχρι πρότινος, συντονιστή Θοδωρή Δουλουμπέκη, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του για υποψηφιότητα στις Βουλευτικές εκλογές, διεξήχθησαν οι εκλογές των μελών από τις οποίες αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους ο Μανώλης Αυγενάκης, που αναλαμβάνει πλέον τον συντονισμό της παράταξης στο Ρέθυμνο.

Αντίστοιχα, αναπληρώτρια γραμματέας αναλαμβάνει η Ιωάννα Σκαράκη.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Δουλουμπέκη:

«Ώρα αλλαγής για το κόμμα μας στο Ρέθυμνο. Η πρόταση της Νομαρχιακής μας, να είμαι υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές, επιβάλει ηθικά και καταστατικά να αφήσω τη θέση του γραμματέα.

Ενάμιση χρόνο τώρα βρέθηκα κοντά σε όσες κι όσους περισσότερες και περισσότερους συμπολίτες μπόρεσα, γιατί πιστεύω ότι τα κόμματα ζουν έξω από τις κλειστές πόρτες των αιθουσών, μιλήσαμε με νέες και νέους, με τις αγρότισσες, και τους κτηνοτρόφους με τους επιχειρηματίες και τους ανέργους, με τους επιστήμονες και τις φεμινίστριες, με όλες κι όλους τους ανθρώπους του Ρεθύμνου, γιατί στην πολιτική πρέπει να ακούς να κοιτάς τους ανθρώπους στα μάτια. Βγήκαμε στους δρόμους μαζί, σφίξαμε τα χέρια και τελικά.

Εμπνευσμένοι από τον πρόεδρο μας Αλέξη Τσίπρα, καταφέραμε να αφήσουμε ένα κόμμα μεγάλο, υπερδιπλάσιο σε μέλη, πλούσιο σε πολιτικό κεφάλαιο, σε μια πορεία που θα τη σημαδέψει η μεγαλύτερη διεύρυνση που έγινε ποτέ και η γενναία ανασυγκρότηση του κόμματος σε ένα κόμμα των μέλων γιατί πάνω από όλα έμεις πιστεύουμε ότι οι καθημερινοί άνθρωποι πρέπει να είναι η ψυχή μας

και θα είναι!

Δεν είναι όμως ώρα απολογισμού. Αυτός θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα!

Τώρα πάμε παρακάτω. Αλλάξαμε το κόμμα και τώρα με εκλογικό σχήμα πάμε για να αλλάξουμε και τη χώρα!

Νέος συντονιστής της Νομαρχιακής μας, με καθολική αποδοχή και ισχυρή εκλογή, ο αγαπητός, έμπειρος, συνεπής ιδεολογικά κι αγωνιστής της διεύρυνσης ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο αεικίνητος σύντροφος μα και φίλος Μανώλης Αυγενάκης με αναπληρώτρια τη νέα και δυναμική Μυλοποταμίτισσα σ. Ιωάννα Σκαράκη.

Καλή δύναμη κι όπως ήμουν παρών ως μέλος, ως γραμματέας, ως ενεργός πολίτης έτσι θα είμαι κι από αύριο.

Ένα μέγαλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ΝΕ σε όλα τα μέλη του κόμματος παλιά και νέα, σε όλες κι όλους τους φίλους της αριστεράς και της προόδου, που ο ένας δίπλα στον άλλον, δώσαμε μαζί τον ωραίο αγώνα!

Παρέα θα κάνουμε το Ρέθυμνο καλύτερο για όλους! Παρέα θα ανατρέψουμε το καθεστώς της δεξιάς και θα φέρουμε ξανά τη δικαιοσύνη παντού».