Η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Σητείας, οιδυνατότητες και προοπτικές της περιοχής, καθώς και η στενότερη συνεργασία Δήμουκαι Περιφέρειας, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν χθες Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στην πολύωρη συνάντηση τουΔημάρχου κ. Γιώργου Ζερβάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. ΓιάννηΑνδρουλάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Τουρισμού και ΗλεκτρονικήςΔιακυβέρνησης κ. Κυριάκο Κώτσογλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Πρ/νη ΤμήματοςΤουρισμού Π.Ε. Λασιθίου κ. Μαρία Λαβδάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης ΞενοδοχείωνΣητείας κ. Γιάννης Κακουράκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ κ. ΝίκοςΔιαλυνάς, ο κ. Κώστας Βασιλάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. ΜανόληςΜακρονικολάκης.

Η περιοχή του Δήμου Σητείας διαθέτει όλα τα ποιοτικάχαρακτηριστικά και τις απαραίτητες προϋποθέσεις - υποδομές για να διεκδικήσει,με σωστό σχεδιασμό, το μερίδιο που αναλογεί στην τουριστική ανάπτυξη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, η Σητεία είναι ένας «κρυμμένοςπαράδεισος» που, για όσους γνωρίζουν είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων είναι ο σχεδιασμός και ηυλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάδειξης και προώθησης όλων των συγκριτικώνπλεονεκτημάτων της περιοχής.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δύο Αντιπεριφερειάρχες καιτους συμμετέχοντες στη συνάντηση.