Τα «διαβατήρια eμβολιασμού» και η επερχόμενη συγχώνευση με τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας


 By Sikh for Truth


Ας μην έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι η όλη υπόθεση των «Διαβατηρίων Εμβολίων» είναι η συγχώνευση με τα ψηφιακά συστήματα ταυτοποίησης - περισσότερο από ποτέ άλλοτε - και ο συνδυασμός αυτών των ψηφιακών δεδομένων με τις φυσικές κινήσεις σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες καταγράφονται, παρακολουθούνται και χρονολογούνται για όλους.

Τα διαβατήρια είναι ο άξονας για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος κυριαρχίας των πληροφοριών, όπου κάθε τι που κάνετε παρακολουθείται, εντοπίζεται και αξιολογείται ως προς τη συμμόρφωσή του με τους παγκόσμιους κανόνες. 
Αν τελικά συνδεθείτε με το ψηφιακό νόμισμα και παραβείτε τους κανόνες, χάνετε την πρόσβαση στα χρήματά σας.

Όποιος αρνείται να ζήσει ως ψηφιακός σκλάβος βάζοντας τις εφαρμογές εντοπισμού στο τηλέφωνό του που τον μετατρέπουν σε έναν κινούμενο κωδικό QR, θα διωxθεί στοχευμένα. Το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Τα διαβατήρια εμβολιασμού δημιουργούν ένα επικίνδυνο προηγούμενο με την παρακολούθηση των χρηστών, καθορίζοντας αν μπορούν να συμμετάσχουν σε βασικές ανθρώπινες δραστηριότητες με βάση τις συμπεριφορές των πολιτών - πρόκειται για ένα σχέδιο μαζικού κοινωνικού ελέγχου.

Τα διαβατήρια εμβολίων αποτελούν μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου για τη σύνδεση της εμβολιαστικής κατάστασης, της οικονομικής δραστηριότητας και της βιομετρικής ψηφιακής ταυτότητας.

Τον Νοέμβριο του 2017, ο Δρ Seth Berkley, Διευθύνων Σύμβουλος της Gavi the Vaccine Alliance, έγραψε ένα άρθρο για το Nature, στο οποίο τόνιζε την επιτακτική ανάγκη μετάβασης σε συστήματα ψηφιακής ταυτοποίησης ειδικά για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση όσων δεν κάνουν σήμερα εμβολιασμούς και για την επίτευξη 100% εμβολιαστικής κάλυψης.

Το μήνυμα αυτό ενισχύθηκε στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του 2018 στο Νταβός της Ελβετίας, όπου η Gavi ανακοίνωσε ότι η ψηφιακή ταυτότητα ήταν το επίκεντρο του προγράμματος INFUSE για το 2018.


Το πρόγραμμα INFUSE είναι η καινοτομία για την υιοθέτηση, την κλιμάκωση και την ισότητα στην ανοσοποίηση. Αυτό αποσκοπεί στον εντοπισμό και την υποστήριξη καινοτόμων λύσεων που έχουν τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσουν την υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο και την παροχή ανοσοποίησης. 
Η Gavi εστίαζε τις προσπάθειές της στον εντοπισμό ευκαιριών για τεχνολογίες ψηφιακής ταυτότητας που θα βοηθούσαν στη διευκόλυνση της καλύτερης στόχευσης, παρακολούθησης και παροχής υπηρεσιών ανοσοποίησης για τα πιο ευάλωτα παιδιά του κόσμου.




Η Gavi και οι διεθνείς συνεργάτες της, ήθελαν η τεχνολογία ψηφιακής ταυτότητας να αποτελέσει τη βάση για ένα νέο σύστημα επαληθεύσιμων αποδείξεων και ακριβών συγκεντρωτικών δεδομένων που θα συνεργάζεται με άλλα συστήματα διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων, εξαλείφοντας την ανάγκη κάθε οργανισμού να ταυτοποιεί ανεξάρτητα τους δικαιούχους.

O COVID19 παρείχε τώρα την τέλεια κάλυψη για την εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών σε μεγαλύτερη κλίμακα.


---

Περισσότερα για τη Gavi θα βρείτε εδώ

Περισσότερα για την Ψηφιακή Ταυτότητα θα βρείτε εδώ

Περισσότερα για το Διαβατήριο Ανοσίας/ Πιστοποιητικό Εμβολιασμού θα βρείτε εδώ

Περισσότερα για το Blockchain θα βρείτε εδώ


Πηγή: https://oaskhths.blogspot.com/2021/09/blog-post_19.html