Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα δίνουν όλα στους μετανάστες: Οι Γερμανοί δεν έχουν σπίτια

-germania_la8ro_.png

Μας είπαν ότι η Γερμανία ελέγχει όλη την Ευρώπη και ότι το τέταρτο οικονομικό Ράιχ είναι εδώ.
Ακούσαμε σχεδόν τα πάντα για το Βερολίνο και όμως:

Δεν ακούσαμε την αλήθεια! Αυτή την στιγμή υπάρχουν Γερμανοί άστεγοι και μετανάστες που παίρνουν σπίτια, δωρεάν. Η Αριστερή πολιτική της Μέρκελ, σταδιακά εξουθένωσε την γερμανική οικονομία, ενώ η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έκανε την κατάσταση ανυπόφορη.

Το 2019, 9000 κατοικίες δόθηκαν σε οικογένειες μεταναστών, την στιγμή που υπάρχουν αναφορές για αύξηση 20% των αστέγων. Το Γερμανικό Οικονομικό Ινστιτούτο (IW), αποκάλυψε ότι τα τελευταία τρία χρόνια, χτίστηκαν μόλις 283,000 νέες κατοικίες, σε ολόκληρη την Γερμανία.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, στην Γερμανία υπάρχουν 650,000 άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν μόνιμη κατοικία. Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία που ασχολείται με τους αστέγους (BAGW), στην Γερμανία υπάρχουν 22,000 παιδιά που βρίσκονται στον δρόμο.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, είναι καταστροφική και για τους Γερμανούς αλλά και για τους μετανάστες. Οι μεν βλέπουν τα ήθη και τα έθιμά τους να εξαφανίζονται μαζί με τα…σπίτια τους και οι δε, μένουν στον δρόμο αν δεν τους περιθάλψει κάποια ΜΚΟ.

Λέγανε ότι η Γερμανία ελέγχει οικονομικά όλη την Ευρώπη αλλά βλέπουμε ότι αυτό δεν ισχύει. Ποιος λοιπόν ελέγχει την Ευρώπη;

Πληροφορίες: VoiceOfEurope

el.gr