Ta “χελιδόνια” επέστρεψαν στα Χανιά! Άνοιξε η σεζόν για το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” με πτήση της SAS

Ξεκίνησε η φετινή σεζόν με τις πτήσεις από το εξωτερικό (πλην Ryanair και Κύπρου) για το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων.
Η πρώτη πτήση που προσγειώθηκε ήταν των Σκανδιναβικών Αερογραμμών SAS στις 10:41 το πρωί από Κοπεγχάγη.
Ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα άλλη μία πτήση της SAS, αυτή τη φορά από το Όσλο, που προσγειώθηκε στις 10:55.
Από το Όσλο και η πτήση της Norwegian που προσγειώθηκε στις 17:33.
Πτήσεις για το Σάββατο προς το “Δασκαλογιάννης” και από τις Αυστριακές Αερογραμμές (19:10 από Βιέννη), καθώς και μία ακόμη της SAS από Κοπεγχάγη στις 20:05.
Τις επόμενες ημέρες οι πτήσεις αναμένεται να αυξηθούν σταδιακά και όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα των Καθολικών στις 31 Μαρτίου.