Τα πρόσωπα που διάλεξε ο Κασσελάκης για την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Τα πρόσωπα που διάλεξε ο Κασσελάκης για την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η Θεοδώρα Τζάκρη αναλαμβάνει νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Διονύσης Καλαματιανός.

Απίστευτο: Βρισιές με ντουντούκα στις 3.30 τα ξημερώματα στο πατρικό σπίτι Δημάρχου με ανήλικα παιδιά

Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας και συντονιστής ΕΠΕΚΕ ο Παύλος Πολάκης.

Να σημειωθεί ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε ψηφοφορία για τις προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έφυγε αμέσως μετά την ομιλία του νέου προέδρου.

Στην ψηφοφορία πέρασε η ενιαία πρόταση με 29 υπέρ και 15 λευκά.

«Θα είμαι δίπλα σας, σας θέλω στο πλευρό μου»

Νωρίτερα, στη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «να δεσμευτούμε ότι ο αγώνας μας θα είναι πάντα ενωτικός, συλλογικός, με αλληλεγγύη και δημοκρατικό ήθος» και μίλησε για τρία βήματα: «Ενότητα, πρόταση, δράση».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι η διαδρομή καθενός και καθεμιάς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα «αποτελεί ξεχωριστό οδικό χάρτη για την οικοδόμηση ενός συμπαγούς αντιπολιτευτικού μετώπου στη Βουλή».

«Εμείς οι 48 απέναντι στους 158 ‘άριστους’», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, στέλνοντας ενωτικό μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσέθεσε: «Ήρθαμε από μακριά, φτάσαμε μακριά. Για να φτάσουμε πιο μακριά, πρέπει να αλλάξουμε και οι ίδιοι. Θα είμαι στο πλευρό σας, σας θέλω στο πλευρό μου».

Στο παιδικό δωμάτιο μέχρι τα 30 οι Ελληνες - Ακρίβεια και χαμηλοί μισθοί τους εγκλωβίζουν στο πατρικό

Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png