Κόσμος έρευνα VIDEO ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN Κορωνοϊός

ΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ (βίντεο)ΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

 

https://www.brighteon.com/ad4c502b-c8a1-4560-a5b6-71a56c023069

https://rumble.com/vik19r-31167855.html

Μέσα σε ένα ξέφρενο καταιγισμό πίεσης από κάθε στόμα που ανοίγει στα μέσα που πληρώνονται αδρά από το χρήμα που παράγει το αφεντικό άνευ περιορισμού είδαμε πως ο παραλογισμός τους είναι τέτοιος που φτάνουν στο σημείο να δυσφημίζουν τόσο πολύ το μπόλι που έχουν φαγωθεί πως από τότε που το κάνεις απειλείσαι σε τέτοιο βαθμό από ανθρώπους υγιείς και χωρίς συμπτώματα που δεν θα πρέπει να τους επιτρέπεται ούτε να βρίσκονται στο ίδιο εστιατόριο ή χώρο εργασίας.

Αλλά πλέον είναι φανερό πως κανείς δε θα γλιτώσει από το να βγει στα μανταλάκια και να ξεπληρώσει τη στήριξη και τη μάταιη δόξα που του δάνεισε ο άφιλος. Μοιραία θα βγαίνουν μηδενός εξαιρουμένου και χωρίς να τους πέφτει λόγος θα προσπαθουν να μας πείσουν να σωθούμε και στη συνέχεια, όπως μας είπε ο Κούλης σε ένα ρεσιταλ συνταγματικότητας και φιλελευθερισμού, θα πάψουν να προσπαθούν να πείσουν και θα υποχρεώσουν. Οπότε κι εμείς καλό είναι να πεισθούμε οικειοθελώς για να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση να πουν ότι δεν ήταν πειστικοί. Όμως μέσα στη πρωτόγνωρη μανία τους βλέπουμε πως εδώ και μήνες αγνοούν να μας αναφέρουν πως σε πολλά μέρη του κόσμου η στάθμη των υδάτων παραμένει πεσμένη είτε πέφτει περισσότερο όπως παράδειγμα στη νοτιοανατολική Αγγλία που έκανα μια αυτοψία με βιντεο. 

Αυτές τις μέρες στην άλλη πλευρα του νησιου, νοτιοδυτικά στην Κορνουάλη πήραμε ένα ακόμα δείγμα από την τελετή πριν τους G7 πως αυτή η εξουσία για την οποία μιλάμε είναι κάτι πολύ περισσότερο και πιο σκοτεινό από ανθρώπους εξουσιομανείς και απλήστους, εξουσία η οποία ασκείται μέσω της αέναης παραγωγής και ελέγχου του χρήματος που συνεχώς σφίγγει όλο και περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό της ανθρωπότητας και την εξαρτά από αυτό. Και μάλιστα εκπαιδεύει ανθρώπους προσκολλημενους στις λογιών λογιών ανάγκες που συνεχώς επιζητούν να επαναϊκανοποιήσουν ξανά και ξανά όλο και πιο έντονα σαν ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο ούτως ώστε να είναι σε θέση να τους εκβιάζει όποτε θέλει να τους βάλει να κάνουν κάτι που ενδεχομένως να είναι αρχικά αρνητικοί. Συνεπώς δεν θα μπορούσε και να αναφέρεται ποτέ στην καλλιέργεια ανώτερων συναισθήματων και πνευματικών νοήσεων που αυτά είναι που δίνουν στη ζωή του ανθρώπου πραγματική ποιότητα και τελικά τον απελευθερώνουν.

Άγγελος Καραγεώργος

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Η Εκπομπή στο Brighteon: https://www.brighteon.com/ad4c502b-c8a1-4560-a5b6-71a56c023069

Η Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/vik19r-31167855.html

Η Εκπομπή στο Odysee: https://odysee.com/@AngeloKar:6/ta-sotiria-pronomia-tis-apeilis-apo-tous-eleutherous:e

Η Εκπομπή για απ’ευθείας κατέβασμα: https://odysee.com/$/download/ta-sotiria-pronomia-tis-apeilis-apo-tous-eleutherous/ee48e028f3e85c34f2a457fe2bc2c4d1c312fb3b