Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ VIDEO

Τάγματα ασφαλείας!!! Συγκλονιστικές εικόνες, ξεκινά «εφιάλτης» στην Αγγλία – ΒΙΝΤΕΟ


Τι ανακοίνωσε χθες ο Μπόρις Τζόνσον...

Ένα τρίτο γενικό lockdown για όλη την Αγγλία «αρκετά σκληρό ώστε να συγκρατήσει τον κορωνοϊό», ανακοίνωσε με διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Όπως ισχυρίστηκε, οι αρχίατροι της χώρας συνέστησαν την υπαγωγή όλων των περιοχών στην πέμπτη και ανώτατη βαθμίδα περιορισμών, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το εθνικό σύστημα υγείας NHS απειλείται με… κορεσμό και κατάρρευση.

Ο κ. Τζόνσον είπε ότι οι πολίτες έχουν πλέον υποχρέωση να μένουν στο σπίτι εκτός περιορισμένων περιπτώσεων, δηλαδή για έξοδο για αναγκαίες αγορές, για εργασία εφόσον πραγματικά δεν είναι δυνατή η τηλεργασία, για παροχή βοήθειας σε ευάλωτα άτομα, για λόγους υγείας και για άσκηση μία φορά την ημέρα, καθώς και για να γλιτώσουν από ενδοοικογενειακή βία. Στην ημερήσια άσκηση μπορεί κανείς να συνοδεύεται από ένα άτομο με το οποίο δε συγκατοικεί.

Όλα τα σχολεία και τα δευτεροβάθμια τεχνικά κολέγια θα μείνουν κλειστά από σήμερα.

Παρακολουθώντας αγγλικά μέσα ενημέρωσης, διαβάζουμε επιπλέον πως οι Βρετανοί προειδοποιήθηκαν χθες το βράδυ ότι «θα πρέπει να περιμένουν περισσότερη επιβολή» από την αστυνομία υπό το νέο Lockdown.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο John Apter, πρόεδρος της Αστυνομικής Ομοσπονδίας Αγγλίας και Ουαλίας, προέβλεψε ότι θα επιβληθούν περισσότερα πρόστιμα και λιγότερη ανοχή από τους αξιωματικούς, καθώς δεν υπάρχουν «δικαιολογίες» σε σχέση με το «να μην γνωρίζουμε τους κανόνες αυτή την φορά».

«Οι Βρετανοί προειδοποιήθηκαν χθες το βράδυ ότι «πρέπει να περιμένουν περισσότερη καταστολή από την Αστυνομία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε λοιπόν ακόμα σκληρότερά μέτρα στην Αγγλία και φυσικά και στην Ελλάδα.

Δείτε ήδη εικόνες με αστυνομικούς να κάνουν βήμα συντεταγμένοι, να ελέγχουν μετά ταυτότητες και να συλλαμβάνουν ακόμα και με την βία:


ΠΗΓΗ