Τελέστηκε ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα

Γεγονός ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα, με την τελετή να πραγματοποιείται το απόγευμα της Πέμπτης (7/3) στο Δημαρχείο Αθηνών, από τον Χάρη Δούκα.

Ειδικότερα, παντρεύτηκαν η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη με τη σύντροφό της Δανάη Δεληγεώργη, που μαζί έχουν και ένα παιδάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣLifestyle | 08.03.2024 16:21 Eurovision 2024: Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για το «Ζάρι» - Τι της έστειλε η μητέρα της για το τραγούδι

«Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές και όσοι είχαν τη χαρά να είναι και στα δύο γεγονότα έζησαν πολύ έντονα συναισθήματα. Ήταν και δική μου χαρά και τιμή που μοιράστηκα αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές με τα δύο ζευγάρια, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους», δήλωσε στον Alpha ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Βεβαίως έχουμε την υποχρέωση για κάθε πολίτη της Αθήνας να διασφαλίζουμε ότι θα μπορεί να ζει και να αγαπά όποιον εκείνος επιλέγει», πρόσθεσε.

«Η ποικιλομορφία είναι που κρατά τη ζωή ενδιαφέρουσα»

Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Αγαπητοί όλοι, όλες, όλ@

Μας έχει συγκλονίσει η εντυπωσιακή διάδοση των νέων γύρω από τον ιστορικό για την Ελλάδα γάμο μας – ο πρώτος ανάμεσα σε γυναίκες στην χώρα μας! Πραγματικά απροσδόκητη ανταπόκριση και σίγουρα ευπρόσδεκτη!!

Είναι σαν να σχεδιάζεις ένα ήσυχο δείπνο και να καταλήγεις σε ένα συναυλιακό πάρτι! Η ζωή είναι αυθόρμητη, τι ομορφιά!

Ευχαριστούμε για τις ενθαρρυντικές ενέργειες σας σχετικά – κάνουν αυτήν την εξέλιξη στη ζωή μας ακόμη πιο ιδιαίτερη. Σε εκείνους που ακολουθούν το vibe του #LoveIsLove, να ξέρετε ότι κάνετε τις καρδιές μας να χτυπούν πιο δυνατά και πιο ζωηρά. Στους πιο σκεπτικούς σχετικά, είναι εντάξει, σεβόμαστε την ποικιλομορφία των απόψεων. Η ποικιλομορφία είναι που κρατά τη ζωή ενδιαφέρουσα!

Σύντομα μετά το ξαφνιαστικό για εμάς Viral Σοκ, θα είμαστε πρόθυμες για συνεντεύξεις και ο,τιδήποτε χρειαστεί για να διατηρήσουμε την αγάπη και να συνεχίσουμε την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

Στην υγεία των απροσδόκητων πρωτοποριών και σε όλους εσάς που τις καθιστάτε αξέχαστες!

Θερμοί χαιρετισμοί, ευγνωμοσύνη και μεγάλα χαμόγελα,

Αλεξία-Δανάη

*Φωτογραφία, η πιο πρόσφατη που έχουμε, 10 περίπου ημερών, λίγο πριν την μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα κοινής μας ζωής».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: «Κάτι θα ξέρει ο Παππάς για παραϋπουργεία» - «Οβιδιακές οι μεταμορφώσεις Ανδρουλάκη»

bd893950-585a-471d-a670-0fd2321c7dd2.jpg

Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία με εθελοντική στράτευση γυναικών - Τι είπε ο Δένδιας

3324243d-40e6-4c41-aa71-bb42dd09a0eb.jpg

Αμετανόητος ο 34χρονος από το Άργος που ξυλοκόπησε την σύζυγό του: «Προσβλήθηκε ο ανδρισμός μου και τα παιδιά»

184dea9b-4f25-4ce4-9e75-4130666419eb.jpg

Κλείνει ο σταθμός του μετρό «Μανιάτικα» - Αλλάζουν δρομολόγια του τραμ για μήνες

e1038114-f8e5-4fe5-8a33-8a7d2601da4a.jpg