Τέμπη: Νέα μήνυση από συγγενείς θύματος - Είχε βρεθεί το οστό του σε οικόπεδο ιδιώτη

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας κατέθεσαν οι συγγενείς 66χρονου θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, το οστό του οποίου βρέθηκε σε οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα.

Σύμφωνα με το thessalia.tv το οστό βρέθηκε στην περιοχή Πηγάδια στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχαν μεταφερθεί χώμα και μπάζα από τον τόπο της τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 13.06.2024 18:19Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Αναιρέθηκε ξανά η απόφαση αναγνώρισης ελαφρυντικού στον Κορκονέα - Τι είπε η Κωνσταντοπούλου

Οι συγγενείς κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στη Λάρισα διεκδικώντας την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος των Τεμπών, μιλώντας στο MEGA, είχε αναφερθεί σχετικά: «Βρέθηκε και στο δεύτερο οικόπεδο οστό από έναν επιβάτη και ταυτοποιήθηκε». Ο ίδιος σημείωσε: «Ο κ. Τριαντόπουλος ήταν παρά τω πρωθυπουργό, άρα οι εντολές ήταν από τον πρωθυπουργό. Ελάτε στη θέση των γονιών που τόσο καιρό μετά ψάχνουμε οστά των παιδιών μας. Θα τους άρεσε να δολοφονήσουν τα παιδιά τους και να τα πετάξουν έτσι; Εγώ δεν θέλω προανακριτικές αλλά να πάνε όλοι στον ανακριτή. Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Στη Βουλή νέα δικογραφία κατά Καραμανλή – Παπαδόπουλου

Στο μεταξύ, στη Βουλή διαβιβάστηκε νέα δικογραφία για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών ύστερα από σχετική μήνυση συγγενών θυμάτων που αναφέρεται και σε πολιτικά πρόσωπα.

Η δικογραφία αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή και ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, για παράβαση καθήκοντος.

Υπενθυμίζεται πως για να κινηθεί περαιτέρω η διαδικασία, χρειάζεται τουλάχιστον 30 βουλευτές να καταθέσουν πρόταση για σύσταση προανακριτικής.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Έσπασε τα κοντέρ ο υδράργυρος: Οι 8 περιοχές με πάνω από 43 βαθμούς - Αποπνικτική ατμόσφαιρα με αφρικανική σκόνη

314b5e6c-b7f9-4d8c-b525-29d0d31434d4.jpg

Βίντεο ντοκουμέντο από την Αμοργό: Η στιγμή που ο αγνοούμενος τουρίστας ξεκινά την πεζοπορία πριν χαθούν τα ίχνη του

de8b2df9-8b0d-4c61-9fae-10a715b1323d.jpg

Σε αναμμένα κάρβουνα υπουργοί και βουλευτές ενόψει ανασχηματισμού: Ποιοι μένουν στην κυβέρνηση και πόσοι φεύγουν

701098b7-24fb-4db3-9a8a-22ce4615b473.jpg

Κηφισιά: Η ανακοίνωση της PAL για την έκρηξη στο εργοστάσιο - «Ξεκινάει σύντομα η παραγωγή»

8ed687bb-2be6-4a97-8744-68cf22c63e66.jpg