Τέμπη: Ράγισαν οι πέτρες στο μνημόσυνο από τους συγγενείς στο σημείο της τραγωδίας
Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής (28/2) στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών, εκεί όπου έφυγαν από τη ζωή 57 άνθρωποι, μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον τόπο του δυστυχήματος για να τιμήσει τη μνήμη των 57 ανθρώπων που έφυγαν με τόσο τραγικό τρόπο. Ανάμεσα τους και δεκάδες συγγενείς αλλά και φίλοι των θυμάτων του μεγάλου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 28.02.2025 14:56 Πλακιάς από Τέμπη: Δεν ξεχνώ - Ζητώ μέχρι τέλους δικαίωση
Ανήμερα της δεύτερης μαύρης επετείου εκατοντάδες κόσμου άναψαν κεριά στα εκκλησάκια, στα μνημεία ακόμα και στο χώμα που άφησαν τη ζωή τους οι 57 ψυχές. Οι συγγενείς, προσήλθαν με δάκρυα στα μάτια και κατευθύνθηκαν στα μνημεία, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχασαν τη ζωή τους άδικα και βίαια πριν από δύο χρόνια.
Την ίδια στιγμή μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα για τα Τέμπη, ενώ παρόμοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες πόλεις της χώρας.
Διαβάστε ακόμηΤα εγκληματικά λάθη που οδήγησαν στο δυστύχημα στα Τέμπη, το μπάζωμα και η πυρόσφαιρα

Ραντεβού στις πλατείες: Διαδραστικός χάρτης με τα σημεία των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη - «Αστακός» το κέντρο της Αθήνας

Δύο χρόνια μετά τα Τέμπη, ο σιδηρόδρομος καταρρέει: Υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση, τρένα σαπάκια και πολλές παρ’ ολίγον τραγωδίες

Ασλανίδης στο ethnos.gr για Τέμπη: Προσπαθούμε να ρίξουμε το τείχος της συγκάλυψης – Εκτός δικογραφίας μεγάλο μέρος των στοιχείων
