Το έξυπνο σύστημα νερού αποτρέπει τη χρήση μεγάλου αριθμού πλαστικών μπουκαλιών νερού κάθε χρόνο και μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα

Η αγορά εμφιαλωμένου νερού παγκοσμίως αυξάνεται ραγδαία με περίπου 600 εκατ. νοικοκυριά να καταναλώνουν εμφιαλωμένο νερό το 2018. Με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και τη ρύπανση από το πλαστικό να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη βιωσιμότητα του πλανήτη μας, η ανάγκη να μειωθεί η χρήση του εμφιαλωμένου νερού, και συγκεκριμένα αυτού που προσφέρεται σε μιας χρήσεως πλαστικά μπουκάλια, δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο πιεστική.

Μια Έξυπνη Λύση

Τα καλά νέα είναι ότι η Τεχνολογία GROHE Blue μπορεί να βοηθήσει τον καθένα να ξεκινήσει να μειώνει άμεσα την χρήση πλαστικού. Συμβατό ακόμα και με την πιο μικρή κουζίνα, το σύστημα προσφέρει νόστιμο, παγωμένο, φιλτραρισμένο μη εμφιαλωμένο νερό. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να διαλέξουν ανάμεσα σε μεταλλικό, μεσαίας μεταλλικότητας και ανθρακούχο νερό ακόμα και να προσθέσουν μαγνήσιο στο νερό τους – όλα από μόνο μια βρύση

Στην πραγματικότητα, χάρη στην τεχνολογία GROHE Blue, οι οικογένειες μπορούν να αποφύγουν την χρήση μεγάλου αριθμού πλαστικών μπουκαλιών κάθε χρόνο χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα ή την γεύση. Επιπρόσθετα, το σύστημα μειώνει και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα συγκριτικά με το εμφιαλωμένο νερό.

Κομψότητα και ασφάλεια

Σε συνδυασμό με τη σημαντική συμβολή του συστήματος στην ευζωία της οικογένειας, το λείο σχέδιο και η ποικιλία σε χρώματα και φινιρίσματα της Τεχνολογίας GROHE Blue προσδίδουν κομψότητα σε κάθε κουζίνα.

Εν τω μεταξύ, το υπερσύγχρονο σύστημα φιλτραρίσματος καθαρίζει το νερό από μια σειρά ακαθαρσιών που μπορεί να αλλοιώσουν τη γεύση. Ενώ η γεύση αποτελεί το βασικό ζητούμενο σε πολλές περιοχές του κόσμου, από την άλλη υπάρχουν χώρες όπου το νερό της βρύσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε χρήση εξαιτίας της ανεπαρκούς ποιότητάς του. Παρέχοντας λύση σε αυτές τις περιοχές, η ειδική έκδοση του GROHE Blue Home Ultrasafe φίλτρου αφαιρεί όχι μόνο βιοκτόνα αλλά επίσης και φυτοφάρμακα και βακτήρια από το νερό.

Έτσι, σε αυτές τις περιοχές η ειδική έκδοση Ultrasafe μπορεί να μετατρέψει το μη πόσιμο έως τότε νερό σε πόσιμο, «ξεκλειδώνοντας» πολύτιμους πόρους εκεί όπου η κακή ποιότητα νερού είναι πρόβλημα και έτσι επίσης να συμβάλλει στην περαιτέρω μείωση της εξάρτησης από το εμφιαλωμένο νερό σε αυτές τις περιοχές.

Ευκολία και Έλεγχος

Για περισσότερη ευκολία και έλεγχο, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν την Τεχνολογία GROHE Blue με την εφαρμογή GROHE Ondus. Συμβατή με κάθε σύγχρονη συσκευή smartphone ή tablet, η εφαρμογή αυτόματα τους ειδοποιεί όταν το σύστημα φιλτραρίσματος ή το μπουκάλι του διοξειδίου του άνθρακα πρέπει να αλλαχτεί και τους επιτρέπει να παραγγείλουν ένα ανταλλακτικό με το πάτημα ενός κουμπιού. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει την κατανάλωση νερού, βοηθώντας πολυάσχολες νοικοκυρές να γνωρίζουν πόσο νερό πίνουν – διατηρώντας έτσι έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η τελευταία καινοτομία της Τεχνολογίας GROHE Blue τιμήθηκε από τους καταναλωτές με τον τίτλο “Kitchen Innovation of the Year 2019” για τα οφέλη των προϊόντων της, τη φιλικότητα προς τον χρήστη και τον σχεδιασμό της. Το στόμιο εξαγωγής παρέχει απόλυτη ευελιξία και μέγιστη ευκολία σε καθημερινή χρήση.

Μια βιώσιμη Αποστολή

Η Τεχνολογία GROHE Blue είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής της εταιρείας να σχεδιάζει και να κατασκευάζει προϊόντα τα οποία επιτρέπουν στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν υπεύθυνα το νερό και τους ενεργειακούς πόρους του πλανήτη – χωρίς να πρέπει να θυσιάσουν την ποιότητα, την απόλαυση ή τη γεύση.