Θεσσαλονίκη: Ανήλικες ξυλοκοπούσαν 14χρονη και το βιντεοσκοπούσαν
Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε μία 14χρονη από τρεις ανήλικες, έξω από γυμνάσιο στη Μενεμένη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ενώ μία από τις ανήλικες δράστιδες φέρεται να βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο την επίθεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 07.05.2025 08:54Θεσσαλονίκη: Μητέρα δεν έλαβε ποτέ το επίδομα γέννας - «Νιώθουμε προδομένοι ως Έλληνες»
Οι τρεις ανήλικες συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για δύο 14χρονες και μία 16χρονη, με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία να αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της σωματικής βλάβης εναντίον αδύναμων ατόμων και της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Ακόμη, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η αιτία της επίθεσης δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο.
Η καταγγέλλουσα απευθύνθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Διαβάστε ακόμηΤο «άκυρο» του Μαξίμου στον Κυρανάκη, η πρόχειρη αξιολόγηση του Δημοσίου, οι αιχμές του Δούκα για τον στόχο του ΠΑΣΟΚ και

Πιέσεις στο ΠΑΣΟΚ από τη δυναμική της Πλεύσης Ελευθερίας – Ερωτήματα για το αφήγημα και τον εκλογικό πήχη

Γιατί έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αιγύπτου: Διπλωματικό «σπριντ» της κυβέρνησης με το βλέμμα στη… γειτονιά

Επικίνδυνη κλιμάκωση: H Ινδία χτύπησε το Πακιστάν με πυραύλους - «Απάντησε» με πυρά και καταρρίψεις μαχητικών το Πακιστάν
