Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η νύφη που κατηγορείται για ξυλοδαρμό – Στη φυλακή… η πεθερά της

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι χτύπησε την πεθερά της, της πήρε την τραπεζική κάρτα και ακολούθως την κλείδωσε στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 06.06.2024 12:57Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 51χρονος που σκότωσε αλεπού στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο γυναίκες έμεναν στο ίδιο σπίτι

Μάλιστα, από τη συγκεκριμένη υπόθεση, προέκυψε ότι η 74χρονη πεθερά της κατηγορούμενης ήταν φυγόποινη για ποινή κάθειρξης πέντε ετών και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Σημειώνεται ότι η 42χρονη που καγηγορείται για ληστεία, παράνομη παρακτράτηση και ενδοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Μετά την ολοκληρώση της απολογίας της κατηγορούμενης, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ στη συνέχεια προέκυψε ότι εις βάρος της ηλικιωμένης εκκρεμούσε παλιότερη ποινή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που την είχε καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών. Η 74χρονη συνελήφθη και πρόκειται να βρεθεί στη φυλακή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η 42χρονη, όσο και η ηλικιωμένη ζούσαν μαζί με το 9 ετών παιδί της πρώτης, με τον σύζυγό της να έχει φύγει από τη ζωή.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Μαρκόπουλο: Το αυτοκίνητο που βρισκόταν ο τρίχρονος όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί - Πάνω από 20 κάλυκες στο σημείο

37ce5cbd-a243-4fe9-9474-277986994447.jpg

Axios: Το Ιράν ετοιμάζει μεγάλη επίθεση στο Ισραήλ μέσω του Ιράκ

1b9e457c-d12e-4bcc-8e27-b76a1dcb015c.jpg

Ερχεται έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων - Ποιοι και πόσα θα πάρουν

894a19ca-333c-4c7c-aff0-5aa191dbb7e4.jpg

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Ζιζέλ - Πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά

a2ac33fd-19d7-4ba9-a0af-f1cbfb362f32.jpg