Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε οδηγός για τροχαίο με εγκατάλειψη - Υποστήριξε ότι... βιαζόταν λόγω σεισμού
Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι βιαζόταν να φτάσει στη μητέρα του, μετά τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Χαλκιδική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 30.09.2024 10:03Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο πέρασε κόκκινο, χτύπησε μηχανάκι και έφυγε
Κατέθεσε ότι δεν αντιλήφθηκε να χτυπάει αυτοκίνητα
Πρόκειται για τον 39χρονο οδηγό τού αγροτικού αυτοκινήτου που συνελήφθη ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις για το τροχαίο ατύχημα το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και αποχώρησε χωρίς να ενημερώσει τις Αρχές.
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όπου δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με αναστολή, χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση άδειας οδήγησης για 20 μέρες.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όταν εντοπίστηκε (στην περιοχή των Γιαννιτσών) σχεδόν μία ώρα μετά το τροχαίο διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πέραν των επιτρεπόμενων ορίων, γεγονός που ο ίδιος δεν αρνήθηκε, λέγοντας ότι κατανάλωσε μικρή ποσότητα μπύρας, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού, που όμως του επέτρεπε να οδηγεί με πλήρη αντίληψη.
Στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι χτύπησε τα αυτοκίνητα και ανέφερε ότι βιαζόταν να πάει στο πατρικό του για να καθησυχάσει την μητέρα του που είχε φοβηθεί από τον σεισμό των 5,2 R λίγες ώρες νωρίτερα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Τι σημαίνει η νίκη Τραμπ για τη Μέση Ανατολή και τις περιφερειακές συγκρούσεις;

«Αυτό που νίκησε είναι το κτήνος που έχουμε μέσα μας»: Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ σχολιάζουν τη νίκη του Τραμπ

Δυο διαφορετικές... Αμερικές: Τα πανηγύρια των υποστηρικτών του Τραμπ και τα κλάματα των οπαδών της Κάμαλα

Ο δήμος Αθηναίων απαντάει στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να σφράγισε λάθος κατάστημα στη Βουλιαγμένης
