Θεσσαλονίκη: Με καπνογόνα οι οδηγοί ταξί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κατέφθασαν οι οδηγοί ταξί της πόλης με μηχανοκίνητη πορεία.
Η κινητοποίηση έγινε στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας, που ξεκίνησε σήμερα (18/2), με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείο Μεταφορών, το οποίο, όπως λένε, καταστρέφει τον κλάδο τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 17.02.2026 18:57Ναυαγεί ο διάλογος για τα ταξί: Στα άκρα η σύγκρουση με το υπουργείο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργίας διαρκείαςΕλλάδα | 18.02.2026 09:04Απεργία ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη μέρα - Πορεία διαμαρτυρίας προς το «Ελ. Βενιζέλος»
Η πορεία ξεκίνησε στις 11:00 από το Παλατάκι με τη συμμετοχή περίπου 100 ταξί και από εκεί κινήθηκαν συντονισμένα στη Μιχάηλ Καλού όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Στο σημείο έκλεισε η μια λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ οι οδηγοί άναψαν καπνογόνα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Το υπουργείο Πολιτισμού κήρυξε μνημείο τις ιστορικές φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που οι πυροσβέστες βρίσκουν την διαρροή στο εργοστάσιο «Βιολάντα»

Τέλος οριστικά το Messenger από τα Windows - Πώς να σώσετε τα μηνύματά σας

Από τον Τεττέη μέχρι τον Βινίσιους: Δέκα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έπεσαν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων