Θεσσαλονίκη: Με κατάγματα, σπασμένη μύτη και μώλωπες ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο
Με κάταγμα στον ώμο, σπασμένη μύτη, μώλωπες και κάταγμα στον αυχένα, όπως ανέφερε ο πατέρας του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» ο 17χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε σε προαύλιο σχολείου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Κατά τον πατέρα, υπέστη bullying και κακοποίηση εν ώρα διαλείμματος στο σχολείο.
«Βγήκε στο διάλειμμα μαζί με φίλο του και κάποιος του μίλησε άσχημα, του είπε “είσαι”, δεν έδωσε σημασία και ξαφνικά τον φτύνει και εκεί ξεκίνησε μία συμπλοκή μαζί με άλλους δύο ενάντια του γιου μου», πρόσθεσε, μιλώντας στο Mega.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 25.02.2025 12:45Παραλύει η χώρα στις 28 Φεβρουαρίου στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών - Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία
Οι μαθητές που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, προέρχονται από δύο σχολεία, τα οποία συστεγάζονται, και όπως λέει ο διευθυντής του ενός σχολείου, όλα ξεκίνησαν για ένα περίεργο βλέμμα.
Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση συνελήφθησαν οι τρεις μαθητές και ένας εκ των γονέων του καθενός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμηΝέα ευρεία σύσκεψη για τα φάρμακα στο υπουργείο Υγείας: Οι αντιδράσεις των φαρμακευτικών και οι εντολές Μαξίμου

Παρέμβαση Σαμαρά για Τέμπη: Δικαίωμα των συγγενών να μάθουν την αλήθεια - Δεν νοείται η κυβέρνηση να αντιδικεί μαζί τους

ΑΠΘ: Βρέθηκε αμίαντος στο κτίριο της Φιλοσοφικής - Φόβος για την υγεία φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού

Οδηγοί ταξί θα μεταφέρουν δωρεάν διαδηλωτές στη συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα
