Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του ρεμπέτη της Αριστοτέλους

Μυστήριο καλύπτει την  εξαφάνιση του Περικλή Τσιαπανού, πλανόβιου μουσικού, που καθημερινά επί χρόνια έπαιζε μουσική με στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Τα ίχνη του 47χρονου που είναι γνωστός και ως ο «ρεμπέτης της Αριστοτέλους» αγνοούνται από τα τέλη του Σεπτέμβρη, ενώ στην πόλη στήθηκε ακόμα και ομάδα εθελοντών για εντοπισμό του. 

Στο διαμέρισμα  που διέμενε ο Περικής στις Συκιές είχε βρεθεί νεκρός ο αγαπημένος του σκύλος Γκάρυ από ασιτία. Τα πράγματά του στη συνέχεια πετάχτηκαν και το διαμέρισμά απολυμάνθηκε πριν γίνει οποιαδήποτε έρευνα από τις Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 27.04.2024 15:22 Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος «Κοκός» - Το παρελθόν του και ο ρόλος του στην επίθεση

Ένας παιδικός του φίλο, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ»,  είπε πως ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος, επειδή είχε λογομαχήσει με έναν  εκ τους ιδιοκτήτες του σπιτιού για τις φθορές που είχε προκαλέσει στο σπίτι του ο σκύλος.

«Με διώχνουν»

«Με τον Πέρη είμαστε παιδικοί φίλοι. Εγώ τον βοηθούσα και έκανε τις μετακομίσεις με ένα φορτηγάκι που έχω. Τον είδα στις 29 Σεπτεμβρίου, μου ζήτησε να ετοιμάσω το φορτηγάκι γιατί έψαχνε για σπίτι και θα έφευγε. Χαρακτηριστικά μου ανέφερε “πρέπει να φύγω από εδώ πέρα οπωσδήποτε, γιατί με διώχνουνε”. Τον επέπληξαν και φάνηκε προβληματισμένος με αυτό», λέει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είχε πρόβλημα με τον έναν από τους δυο ιδιοκτήτες ή και με τους δυο απάντησε ότι δεν ήξερε με ποιον αλλά ότι κάτι είχε γίνει εκείνη την μέρα που τον είδε και ότι ήταν και ένας Άραβας μαζί με τον ιδιοκτήτη.

Η αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος υποστήριξε ότι ουδέποτε υπήρξε διαπληκτισμός και ότι την περίοδο που χάθηκε ο ρεμπέτης, ο ίδιος βρισκόταν εκτός Ελλάδος.

Από την έρευνα της εκπομπής, προέκυψε πως ο Περικλής Τσιάπανος επρόκειτο να μετακομίσει σε σπίτι ιδιοκτησίας ενός μοναχού. Το «Τούνελ» επικοινώνησε τόσο με τον ίδιο όσο και με το μεσίτη που διαχειρίζεται το σπίτι που νοικιάζει. Κανείς τους όμως δεν γνώριζε τον Πέρη.

«Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα. Το σπίτι το είχα δώσει σε μεσιτικό. Στο μοναστήρι έρχονται πολλοί άνθρωποι, αλλά με αυτό το όνομα, όχι κανείς», είπε ο μοναχός. 

«Δεν ήρθε για να νοικιάσει το σπίτι…»

Το «Τούνελ» στην προσπάθεια του να φωτίσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του ρεμπέτη της Θεσσαλονίκης, επικοινώνησε και με τον μεσίτη του μοναχού.

Από την πλευρά του ο μεσίτης είπε  δεν τον είχε συναντήσει ποτέ και πως θα την έδειχνε και σε άλλους συναδέλφους. Τελικά κανείς δεν τον ήξερε.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Συνθήκη Σεβέζο: Ο εφιάλτης για κάθε πυροσβέστη - Το ακραίο σενάριο άσκησης με φωτιά σε φορτίο αμμωνίας σε εργοστάσιο

f9f91cbc-78b4-4b3b-8a79-623e528600d0.jpg

Πάτρα: Έστησαν μικρό καρτέλ μέσα σε σχολεία - Ναρκωτικά, ζυγαριές και ξυλοδαρμοί

508d6aec-8770-476d-8d85-55c39805c23c.jpg

Ο γιατρός το πατέρα του Καλλιάνου αρνείται ότι πήρε φακελάκι 500 ευρώ και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

18be9d6e-e941-41c1-873a-285b62be8469.jpg

Εξωγήινη ζωή στον Εγκέλαδο: Ερευνητές ετοιμάζονται για τη σπουδαιότερη ανακάλυψη στο φεγγάρι του Κρόνου

93c5fda7-d1c3-43fb-b3ee-ef774f955ddc.jpg