Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 50χρονος που απειλούσε δικαστικούς επιμελητές μέσω διαδικτύου
Για απειλές σε βάρος δικαστικών επιμελητών, μέσω βίντεο που είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνελήφθη 50χρονος στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 30.12.2024 10:30Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος είχε προβεί σε ανάρτηση βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου απειλούσε αόριστα δικαστικούς επιμελητές, ενώ επιπλέον εξήγγειλε τη δημιουργία «ομάδας κρούσης», η οποία υπό τις εντολές του θα προέβαινε σε πράξεις βίας εναντίον δικαστικών επιμελητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για φερόμενο μέλος της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που φαίνεται πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις δικαστικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.
Ο 50χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.
Διαβάστε ακόμηΠώς θα αντιμετωπιστεί ο «ψηφιακός εθισμός» των ανηλίκων: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης

Νότια Κορέα: Αναπάντητα ερωτήματα πίσω από την αεροπορική τραγωδία – Τι λένε οι εμπειρογνώμονες

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τρεις σταθμοί για την πορεία της Κουμουνδούρου το 2025 – Η εκλογή ΠτΔ, το Συνέδριο και ο διάλογος με όμορα κόμματα

Μελέτη: Τσάι και καφές έχουν προστατευτική επίδραση στον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου
