Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός ετών… 74 - Μετέφερε μαθητές χωρίς δίπλωμα
Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, καθώς μετέφερε μαθητές, χωρίς να έχει δίπλωμα!
Ο οδηγός, που συνελήφθη χθες (18/10) το πρωί στο Καλοχώρι, σε τυχαίο έλεγχο της ομάδας ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, είναι… 74 ετών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 19.10.2024 16:24«Σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης»: Τι λένε στελέχη μετά τα δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου
Μετέφερε δεκάδες παιδιά - Είπε πως μπορούσε να οδηγεί
Ο ηλικιωμένος μετέφερε δεκάδες παιδιά σε δημόσιο σχολικό συγκρότημα της περιοχής. Την στιγμή του ελέγχου αποβίβαζε τους μαθητές από το σχολικό λεωφορείο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Ο 74χρονος δεν είχε επαγγελματικό δίπλωμα για να οδηγεί το σχολικό, αλλά και σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δεν μπορούσε να οδηγεί σχολικό λεωφορείο, καθώς οι οδηγοί των σχολικών λεωφορείων δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το όριο ηλικίας των 65 ετών.
Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ήταν πεπεισμένος ότι μπορούσε να οδηγεί το λεωφορείο και να μεταφέρει τους μαθητές. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην Τροχαία Θεσσαλονίκης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Τρύπησε ξανά το Iron Dome: Χτύπημα υψηλού συμβολισμού από τη Χεζμπολάχ στην κατοικία του Νετανιάχου - Δεν ήχησαν οι σειρήνες

Μεταξουργείο: Συνελήφθη Τούρκος πληρωμένος δολοφόνος – Τον αναζητούσε η Interpol

Στο στόχαστρο του υπουργείο Οικονομικών της Τουρκία οι... ποδοσφαιριστές

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ενθουσίασε ως Μέριλιν Μονρόε με την πρώτη της εμφάνιση σε Αθηναϊκή πίστα
