Θεσσαλονίκη: Τρεις φορές πυροβόλησε ο δράστης στην Πυλαία - Πέτυχε τον 25χρονο στο στήθος
Τρεις φορές πυροβόλησε ο δράστης που αναζητείται κατά του 25χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο στήθος και το χέρι, μετά τα πυρά που δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.
Πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό
Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 25χρονος καθόταν στον εξωτερικό χώρο καταστήματος μαζί με τον ιδιοκτήτη αυτού, όταν και δέχθηκε τον πυροβολισμό από άγνωστο άτομο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 03.09.2024 10:20Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο – Στο νοσοκομείο ο 18χρονος οδηγός
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης χρησιμοποίησε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο σημείο ως «κάλυψη» προκειμένου να ανοίξει πυρ. Στο σημείο εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών.
Μία σφαίρα πέτυχε τον 25χρονο αριστερά στο στήθος, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα με τη σφαίρα τελικά να σφηνώνεται στο χέρι του.
Ο 25χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο δράστης αναζητείται.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Μαρουσάκης: Πότε ξεκινά η νέα κακοκαιρία - Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο

Κραυγή αγωνίας πολύτεκνου στο OPEN: «Έχουμε 4 παιδιά, θα διακόψουμε κύηση λόγω ακρίβειας»

Συναγερμός στη Γλυφάδα: Τραμ παρέσυρε πεζό

Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο – Στο νοσοκομείο ο 18χρονος οδηγός
