Πολιτική ΑΡΘΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΜΕ

ΤΗΛΕ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Έχουμε και κάτι τηλεμαϊντανούς εντεταλμένους και αμοιβόμενους να προβάλλουν θέσεις που δικαιολογημένα δεν γίνονται αποδεκτές, που δημιουργούν φοβία και πανικό, χωρίζουν τους πολίτες σε αντίπαλα στρατόπεδα που βάλλουν οι μεν (εμβολιασμένοι) κατά τους δε (ανεμβολίαστοι), που τρομοκρατούν το σύνολο των πολιτών, άλλοι με ειδικότητα και άλλοι χωρίς, άλλος με γουρλωμένα τα μάτια και άλλος σαν καναλοδίαιτη  μοιρολογίστρα μουστόγρια και κάνουν εισηγήσεις που κατά τα λεγόμενα τους πρέπει να εφαρμοστούν.

Και ποιες είναι αυτές;;;; Άκουσον!! Άκουσον!! « όσοι ασθενούν από covid-19 και νοσηλεύονται σε εντατικές, να πληρώνουν οι ίδιοι οι ασθενείς τη νοσηλεία τους».

Βέβαια από τέτοια φασιστόμουτρα τι άλλο να περιμένεις.

Με την ίδια λογική «κύριοι» μισθωμένοι τρομοκράτες, να εισηγηθείτε όσοι καπνιστές επίσης νοσηλεύονται σε εντατικές με καρκίνο των πνευμόνων δεδομένου ότι γνωρίζουν ότι το κάπνισμα σκοτώνει (το γράφουν και τα πακέτα που αγοράζουν), όσοι νοσηλεύονται σε εντατικές με καρκίνο του ήπατος θύματα του αλκοολισμού ή όσοι νοσηλεύονται σε εντατικές θύματα τροχαίων παραβάσεων από υπαιτιότητα τους, να κληθούν και αυτοί να πληρώνουν εξ ιδίων τις ιατρικές τους δαπάνες.

Τα παραπάνω μούτρα βέβαια αγνοούν το ίδιο το Σύνταγμα που ορίζει το δικαίωμα των πολιτών στις παροχές υγείας, αγνοούν το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης 2361/27.1.2021 που έχει υπογράψει και η χώρα μας που ρητά ορίζει στο άρθρο 7.3 του Ψηφίσματος τα ακόλουθα:

(H Κοινοβουλευτική Συνέλευση παροτρύνει την ΕΕ και τα Κράτη-Μέλη να):

7.3.1 διασφαλίζουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν υπόκειται σε πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί.

7.3.2 διασφαλίζουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα και δεν ενδιαφέρουν τους παντός είδους τηλεμαϊντανούς, αφού αυτοί πληρώνονται για να λένε αυτά που τους λένε για να τρομοκρατούν, να φοβίζουν και να σπέρνουν τον πανικό και όχι αυτά που πρέπει.


Χαιρετίσματα στην εξουσία τους.


ΠΗΓΗ