Τηλεφωνική γραμμή (210-8839151) για θέματα που αφορούν όλη την ισχύουσα νομοθεσία και τις διευκρινιστικές εγκυκλίους για τις εργασιακές σχέσεις κατά την περίοδο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας, έθεσε σε λειτουργία ο δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, κάθε εργαζόμενος, επιχειρηματίας ή επαγγελματίας μπορεί να απευθυνθεί, προκειμένου να ενημερωθεί για το τι ισχύει σχετικά με επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Όπως για το ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις που έχουν, πού και με ποιο τρόπο μπορούν να εισπράττουν χρήματα τα οποία δικαιούνται, τις υπηρεσίες που παρέχει ο δήμος Αθηναίων για τη διευκόλυνση των δημοτών του στα συγκεκριμένα ζητήματα, αλλά και παραπομπή στις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερομένων κ.α.

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- -18:00. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι στόχος της δημοτικής του Αρχής είναι η δημιουργίας ενός ισχυρού δίαυλου «επικοινωνίας των πολιτών με το δήμο. Τόσο μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες και τις εφαρμογές εξυπηρέτησης, όσο και από τις τηλεφωνικές γραμμές στήριξης και ενημέρωσης. Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε την παρουσία των υπηρεσιών μας σε κάθε σπίτι, με κάθε τρόπο, 24 ώρες το 24ωρο».