Θρήνος στον Βόλο: Την Τετάρτη η κηδεία του νιόπαντρου ζευγαριού - Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του 32χρονου

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Βόλος μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, ενώ λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο πατέρας του ενός θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 09.03.2025 21:40Βόλος: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε σύγκρουση μηχανής με αγροτικό

Κάτοικοι του Βόλου αφήνουν λούλουδια έξω από το κατάστημα της οικογένειας

Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ένας 32χρονος και μια 31χρονη, ενώ μια μέρα μετά κατέληξε και ο πατέρας του 32χρονου, που δεν άντεξε στο άκουσμα του θανάτου του γιου του. Η κηδεία του ζευγαριού θα γίνει την Τετάρτη (12/3), ενώ την Τρίτη -μια μέρα νωρίτερα- θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο 74χρονος πατέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοπική κοινωνία του Βόλου είναι σοκαρισμένη και από νωρίς το πρωί άνθρωποι αφήνουν λουλούδια έξω από το κατάστημα ανταλλακτικών της οικογένειες Αλιμαντήρη. Οι σοροί των δύο νέων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στον δρόμο μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, ώστε να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, με τις Αρχές να διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

Σημειώνεται ότι ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ από το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, προέκυψε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι επέβαινε σε μηχανή και επέστρεφε από το Πήλιο με κατεύθυνση τον Βόλο. Όλα συνέβησαν όταν το αγροτικό βγήκε από πάροδο και σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση, με τον 32χρονο και την 31χρονη να εκσφενδονίζονται, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία, παρότι φορούσαν κράνη.

Το σημείο του δυστυχήματος χαρακτηρίζεται «τυφλό», καθώς δεν υπάρχει καλή ορατότητα, με τους οδηγούς να βγαίνουν από παράδρομο και τον κίνδυνο να είναι μεγάλος. Οι κάτοικοι ζητούν να υπάρξει μέριμνα και να δοθεί λύση, προκειμένου να μετακινούνται με ασφάλεια στον εν λόγω δρόμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία Ζαμπούνη: Το «παιχνίδι κυριαρχίας» για το λαθρεμπόριο τσιγάρων και τα κέρδη εκατομμυρίων

3529d416-df56-499c-8358-2f2f7b68fdbc.jpg

Θρίλερ στη Βόρεια Θάλασσα με σύγκρουση πλοίων - Πετρελαιοφόρο τυλιγμένο στις φλόγες

67650ac2-b035-40a3-8303-90a189cd426e.jpg

H Τουρκία δεν χωρά στην Ευρώπη; Ενόχληση τουρκικής αρθρογραφίας για την αμερικανική κατάταξη της χώρας

449efac7-9dd1-4e4b-8f71-917ecf7b8e69.jpg

Λογίστρια με έμφραγμα συνέχισε να δουλεύει για να προλάβει τις προθεσμίες

d60a80be-8b36-41b3-ac6b-8671b4424195.jpg