Τί αλλαγές θα δούμε γύρω μας, στην καθημερινότητά μας, χωρίς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

pla-3.jpg
 Το κείμενο που ακολουθεί.. μην γυρίσει κανείς και μου πεί ότι είναι φιλο-νεοδημοκρατικό.. φιλο-μητσοτακικό κλπ.. γιατί θα τού σπάσω το κεφάλι! 🙂 Συνεννοηθήκαμε..;

Πρώτα πρώτα να πιάσουμε το Μαξίμου και τα γραφεία της Βουλής.

Όπως αυτές τις ημέρες, λόγω του νομοσχεδίου περί άρσης ασυλίας, που έκανε πολλούς καταληψίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, στο ξενοδοχείο city plaza κλπ. να τα μαζέψουν και να φύγουν πριν συλληφθούν.. έτσι και οι συριζοκαταληψίες της Βουλής τα μάζεψαν από μέρες άρον άρον. Έκαψαν και θρυμμάτισαν έγγραφα (με ακριβούς θρυμματιστές που τους αγόρασαν γι αυτό, πριν δύο εβδομάδες και τους χρεωθήκαμε εμείς), έγγραφα.. εννοείται αποδεικτικά των ανομιών τους.
Τόσο άξεστα όρθια ζώα.. που το προσωπικό των κτιρίων και το επιτελείο της νέας κυβέρνησης έπαθαν πλάκα όταν είδαν αυτές τις ημέρες, με τον καύσωνα, να λείπουν από τα τηλεκοντρόλ των κλιματιστικών οι μπαταρίες, γιατί τις είχαν πάρει οι συριζολιγούρηδες σπίτι τους. Άσε δε την μπόχα από "μπάφους" που ήταν αισθητή στους χώρους και στους τοίχους. "Πίναν μπάφους και παίζαν pro"...

Τέτοιους είχατε ψηφίσει.

Η ζωή όμως συνεχίζεται.. και μάλιστα θα αισθανθείτε μία βελτίωση στην καθημερινότητά σας. Όχι γιατί ο Μητσοτάκης θα άρει όλα τα αντιλαϊκά, αντεθνικά κ.ά. π@υστρονομοσχέδια, ή θα ακυρώσει την προδοσία "Τσιπροζάεφ"..
..αλλά επειδή θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με την οικονομία της χώρας, λόγω της τεχνοκρατικής του ιδιοσυγκρασίας, αλλά και λόγω πιο καταρτισμένων και σπουδαγμένων στελεχών (σε σχέση με τους αμόρφωτους συριζαίους), τα οποία μπορεί εμείς να τους λέμε "μασωνο-χαρτογιακάδες" και "μπιλντερμπεργκάδες" κ.ά. χαριτωμένα, αλλά αυτοί θα προσπαθήσουν να επιδείξουν ωστόσο τις ικανότητές τους.
Μάλιστα πιστεύω πως ίσως ο Μητσοτάκης επιδιώξει, για να αποδυναμώσει κι άλλο την σχετική εξάρτηση του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ και να κερδίσει περισσότερους υποστηρικτές, να σταθεροποιήσει, αν όχι να βελτιώσει έστω και στο ελάχιστο, τα καταρρέοντα νοικοκυριά. Ας το ευχηθούμε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σταματήσει αυτή η έντονη αίσθηση του κατήφορου που μάς τσάκιζε κάθε μέρα το ηθικό, από την προδοσία του "ΟΧΙ" που έγινε "ΝΑΙ", στο Δημοψήφισμα, μέχρι και τις μέρες μας. Θα σταματήσουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση, στο συστημικό ίντερνετ και στα έδρανα της Βουλής, κνιτο-ταγάρια, κακοντυμένες γριο-φοιτήτριες που περνιόνται για πολιτικοί, ταβερνόφατσες και Κρητικούς ψευτόμαγκες και ανεπάγγελτα ξίγκια.. να μάς κουνάνε το δάκτυλο!
Και επιτέλους, θα σταματήσουμε να νιώθουμε να περνάει σε εμάς (ενώ τον ίδιο δεν τον άγγιζε) ο εξευτελισμός ενός πρωθυπουργού χωρίς γραβάτα, δίπλα σε προσωπικότητες μεγέθους Πούτιν και Τραμπ.  

Θα σταματήσουμε να ακούμε τον σκόπιμα προκλητικό τους και ανθελληνικό λόγο. Την ανηθικότητα και αηδία που απέπνεαν οι προδοτικές τους δηλώσεις και η ανωμαλία που  ανεδύετο από τις φαντασιώσεις τους για την παιδεία και το εκμαυλισμένο μέλλον των ελληνικών οικογενειών.

Σαφέστατα όπως αντιλαμβάνεστε.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Με εργαλεία την πρόκληση, την αναισθησία, την ασέβεια, τον αυταρχισμό, ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΘΝΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Προσπαθούσαν τα μαοϊκά σκουπίδια του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από την κατάθλιψη, την απογοήτευση και την οργή που μάς δημιουργούσαν, να μάς κάνουν να αρρωστήσουμε. Αυτό να ξεσπάσει σε στηθάγχη, σε δερματικά, σε αυτοκτονίες, γιατί δεν μπορούσαμε με τα εκατοντάδες ΜΑΤ που είχε ο καθένας τους να τον προστατεύουν, να τους αρπάξουμε και να τους κομματιάσουμε!

Αυτή η κατάσταση έλαβε τέλος.

Τώρα.. ίσως και κάποιοι από εμάς, όταν τους δούμε να στρίβουν με το αυτοκίνητό τους σε μια στροφή, ή να περπατούν σε κάποιο πεζοδρόμιο χωρίς την σιδερόφρακτη προστασία τους.. να τους λυπηθούμε και να μην τους πειράξουμε  🙂.

Δεν θα σάς κουράσω περισσότερο, έχω κάνει μια ευχή:

Να έδειχνε λέει..
σκόπιμα ο Μητσοτάκης αυτό το πρόσωπο τού τελείως αριστερού εδώ και μήνες, για να αποσπάσει ψηφοφόρους από τον Τσίπρα..
και να τον δούμε έκπληκτοι, σιγά σιγά.. να  κυβερνάει όπως πρέπει να κυβερνάει η Δεξιά. Πιο πατριωτικά.

"Όνειρα καλοκαιρινής νυχτός" θα μού πείτε.. καλοκαίρι που είναι, "με βάρεσε η ζέστη" κλπ..

Εγώ όμως θα πω...

..ΑΜΗΝ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



      



diodotos