Κόσμος ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι αναμένεται αντί του Γ 'Παγκοσμίου Πολέμου;

Οι συγγραφείς του καναλιού Major και General Telegram, που συνδέονται με τις δυνάμεις ασφαλείας , σκέφτονται τις προβλέψεις για την επόμενη δεκαετία.

«Έθεσαν μια ερώτηση σχετικά με τις προοπτικές του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η απάντηση ήταν ότι ήταν απίθανο να συμβεί την επόμενη δεκαετία.

Τι είναι τότε πιθανό; Η «παγκόσμια πολιτική» είναι μια υβριδική σύγκρουση που περιλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος του πλανήτη μας, μια σύγκρουση στην οποία δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός στην πολιτική και τα οικονομικά, στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική, σε έναν εξωτερικό εχθρό και ένα εσωτερικό εχθρό.

Θα είναι πολύ λιγότερο αιματηρός από τους παραδοσιακούς διακρατικούς πολέμους, αλλά φυσικά θα υπάρξουν θάνατοι και προβλήματα σε αυτό.

Αυτός ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει σε μια «ψυχρή κατάσταση», και τώρα πραγματοποιείται η κρυστάλλωση των περιφερειακών και παγκόσμιων πνευματικών αρχών και κέντρων πόρων ».


rusvesna.su

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko

Δείτε επίσης: Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει επίσημα! Εάν αυτό δεν ξυπνά τους ανθρώπους για το τι συμβαίνει, τότε τίποτα δεν θα γίνει ποτέ!