Αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπάρχει αυτή η εικόνα τουλάχιστον στο κομμάτι που χωροθετικά υπάγεται στον δήμο Κισάμου

Το χθεσινό δημοσίευμα που έδειχνε αφρούς στη θάλασσα του Ελαφονησίου και την παραλία “οργωμένη”, προκάλεσε αντίδραση από την πλευρά της Κισάμου.

Σε επικοινωνία του με το Flashnews.gr, ο δημοτικός σύμβουλος Κισάμου, Θεόδωρος Σκαλιδάκης, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν αφροί, ενώ απαγορεύεται ρητά να περάσει βαρύ όχημα από την παραλία ώστε να προκαλέσει αυτά τα ίχνη που φαίνονται στις φωτογραφίες. Όπως μας τόνισε μάλιστα, βρίσκεται κάθε μέρα στην περιοχή και δεν παρατήρησε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της Μονομετοχικής, κ. Τουλουπάκη, επικοινωνώντας επίσης με το flashnews.gr. είπε ότι το τμήμα της παραλίας που φαίνεται στις φωτογραφίες δεν ανήκει γεωγραφικά στον δήμο Κισάμου αλλά στον δήμο Καντάνου και Σελίνου.

Παρόλα αυτά, ο κ. Σκαλιδάκης τόνισε ότι τουλάχιστον στη γεωγραφική περιοχή και το κομμάτι του Ελαφονησίου που υπάγεται στον δήμο Κισάμου, δεν έχει γίνει απολύτως καμία παρέμβαση και είναι άδικο να δυσφημίζεται ο δήμος. Επανέλαβε ότι δεν περνά κανένα όχημα από την παραλία και ότι όλες αυτές τις ημέρες άνθρωποι από τον δήμο βρίσκονται εκεί για να διατηρούν την παραλία καθαρή και προστατευμένη παρόλο που δεν έχει παραχωρηθεί από την κτηματική υπηρεσία.