Ο γονέας συνελήφθη και αυτή τη στιγμή καταθέτει στο τμήμα τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις

«Φοβήθηκε το παιδί μου, το είδα κλαμμένο και του έπαιξα μία κουτουλιά’», δήλωσε ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή σήμερα το πρωί, στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας συνελήφθη, μετά την μήνυση που κατέθεσε νωρίς το απόγευμα ο καθηγητής αλλά και την παρέμβαση της Υπουργού Παιδείας, η οποία ζήτησε να κατατεθεί αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο γονέας μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, παραδέθχηκε ότι χτύπησε τον καθηγητή, επειδή, όπως ανέφερε προσπάθησε να δώσει μία μάσκα στο παιδί του, προκειμένου εκείνο να εισέλθει στο σχολείo.

«Πάει να μπει ο γιος μου μέσα εκεί που ήταν τα άλλα παιδάκια με τις μάσκες και τον αρπάζει ο καθηγητής και του λέει πάρε μάσκα. Και του λέει το παιδί μου εγώ δε θέλω μάσκα, δε φοράω μάσκα. Και το πιάνει το παιδί μου από το χέρι και του επιβάλλει να βάλει μάσκα, τρόμαξε το παιδί μου και φοβήθηκε. Μου λέει δε θέλω να ξαναπάω σχολείο. Φοβήθηκε το παιδί μου και το είδα κλαμμένο και του έπαιξα μια κουτουλιά».

Δείτε το βίντεο