Κόσμος ΑΡΘΡΑ

Τί έρχεται..;

Διαβάζουμε για την "Διάσκεψη Βερολίνου για την Λιβύη" :

"Συμμετέχουν: Τα κράτη: ΗΠΑ, Ρωσία, Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Κονγκό, Ιταλία, Αίγυπτος, Αλγερία. Οι οργανισμοί: Ηνωμένα Έθνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Αφρικανική Ένωση, Αραβικός Σύνδεσμος. Πρόσωπα από τη Λιβύη: Πρωθυπουργός Φαγιέζ Αλ Σάρατζ, Στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ".

Λέμε εμείς μετά στο Θεό:

"Κι εμείς Κύριε..;"

Και απαντά ο Θεός:

"Εσείς είστε το μενού".


Το φιάσκο της "πόρτας" που φάγαμε, κι αυτό απλά επειδή είμαστε προτεκτοράτο κι όχι σοβαρό κράτος, προσπάθησε η Κυβέρνηση να το καλύψει με το θέμα της Σακελλαροπούλου που προτάθηκε για ΠτΔ.

Αυτός είναι ο λόγος επίσης που πήρε έκταση ΚΑΙ στα συστημικά ΜΜΕ το θέμα της αφίσσας κατά των εκτρώσεων. Σοβαρό βέβαια θέμα για εμάς, καθόσον εντάσσεται στο σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού. Μάλιστα, με την κατάπτυστη απόφαση να αφαιρέσουν την αφίσσα από το Αττικό Μετρό, κατάφεραν να μάθει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ το έγκλημά τους και να αντιδράσει. Ενώ αρχικά.. η αφίσσα πρέπει μάλλον να καταγγέλθηκε ως μη πολιτικά ορθή, απλώς από κάποιες ακτιβίστριες φεμινιστο-λεσβίες.

Πάντως.. μάθαμε σήμερα ότι μπορεί να μην έγινε επίσημη πρόσκληση στην Ελλάδα, για την διάσκεψη του Βερολίνου, αλλά τελικά κανόνισε ο Κούλης να παρευρεθεί ως παρατηρητής στην διάσκεψη.

Κι εντωμεταξύ.. εχθές αργά.. κατέφθασε στην Αθήνα ο Χαλίφα Χαφτάρ, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε εκφράσει στους Ευρωπαίους την απορία του αλλά και δυσαρέσκεια για το ότι δεν προσκλήθηκε και η Ελλάδα, άμεση ενδιαφερόμενη και εμπλεκόμενη στα θέματα που θα συζητηθούν και μάλιστα περί των ελληνικών χωρικών υδάτων επίσης.

Θεωρώ ότι ο Χαφτάρ θέλησε να έρθει στην Αθήνα ο ίδιος, για να πιέσει την ελληνική κυβέρνηση να σκληρύνει την στάση της στην Τουρκία γιατί είναι προς συμφέρον και της Ελλάδος και της Λιβύης αυτό, από πολλές απόψεις. Έλα όμως που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι τον ενδιαφέρει τον Κούλη το συμφέρον της Ελλάδος.. Όλα δείχνουν ότι όπως και οι προκάτοχοί του δουλεύει για τα συμφέροντα της Γερμανίας και της Τουρκίας.

Και ποιος μού λέει εμένα ότι δεν έφερε τον Χαφτάρ εδώ για να τού επιφυλάξει κατάληξη ύποπτη, όπως έκανε κι ο πατέρας του κόμης δράκουλας στον Μιλόσεβιτς.. (για να μην πω "Πάγκαλος στον Οτσαλάν"). Μπορεί να έβαλε η Μέρκελ τον Κούλη να καλέσει τον Χαφτάρ για να του αποσπάσει πληροφορίες από την προσωπική του ατζέντα, ώστε να προετοιμαστούν εκεί στο Βερολίνο κατάλληλα, μέχρι την Κυριακή.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου η διάσκεψη.. Την ίδια ημέρα και το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του λαθρο-εποικισμού. Ποιος σατανικούς νους, ερήμην μας, παίζει πάλι με τις συμπτώσεις και τις ημερομηνίες;

Άντε να αναφερθώ και στις φήμες που άρχισαν πριν την πρωτοχρονιά, για κάτι καταιγιστικό που πρόκειται να συμβεί μετά τις 17 Ιανουαρίου. Καθώς και για μαρτυρία περί δηλώσεως του αγίου γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας, λίγο πριν πεθάνει, ότι στα 40 του (17 Ιανουαρίου) θα ξεκινήσει πόλεμος με την Τουρκία.

Ο ελληνικός στρατός είναι όλος στο πόδι με την πρωτοφανή στα ιστορικά δεδομένα τουρκική προκλητικότητα αυτές τις ημέρες (μέχρι και Τούρκοι λιμενικοί κραδαίνανε για εκφοβισμό Καλύμνιων ψαράδων, όπλο στον αέρα) .

Η Γαλλία έστειλε το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle απέναντι στις τουρκικές φρεγάτες στην Α.Μεσόγειο, καθώς και το πλοίο DIXMUDE, χωρητικότητας 35 ελικοπτέρων και 700 πεζοναυτών, στο Αιγαίο, να συμμετάσχει στην Ελληνο-αμερικανο-γαλλική άσκηση «ALEXANDER THE GREAT 2020».


Τί έρχεται..;


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


diodotos