Κόσμος

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ;

Αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ με τις νομικές δολιχοδρομίες στην καταμέτρηση των ψήφων σε συγκεκριμένες πολιτείες, αλλά και οι παρακάτω τελευταίες δηλώσεις των Ρώσων προβληματίζουν και δείχνουν, ότι το τελικό αποτέλεσμα μάλλον θα πάρει καιρό ακόμα.

" Θα πρέπει να ανακοινωθεί ο εκλεγείς πρόεδρος, ο ίδιος ο εν ενεργεία πρόεδρος πρέπει να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών και πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι δικαστικές προσφυγές. Μόνον έπειτα απ’ αυτό θα ανακοινωθεί επίσημα το αποτέλεσμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου , προσθέτοντας ότι «είναι προφανές ότι αυτό ακόμη δεν συνέβη».

Νωρίτερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξήγησε ότι προς το παρόν δεν συγχαίρει τον νικητή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, επειδή θα πρέπει να περιμένει την διευθέτηση όλων των νομικών λεπτομερειών. Υπενθύμισε μάλιστα ότι το 2016 πολλοί είχαν συγχαρεί την Χίλαρι Κλίντον, αν και αποδείχθηκε ότι νίκησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σχολιάζοντας την δήλωση αυτή του Πούτιν, ο Πεσκόφ διευκρίνισε ότι «στην δεδομένη περίπτωση είναι τρόπος του λέγειν». «Πράγματι την προηγούμενη φορά, όταν ο Τραμπ εξελέγη πρόεδρος, όλες οι προγνώσεις όλων των Αμερικανών αναλυτών έλεγαν ότι θα νικήσει η Χίλαρι Κλίντον και αυτό ακριβώς είχε υπόψιν του ο πρόεδρος (Πούτιν)», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι το Κρεμλίνο προτιμάει να περιμένει την ολοκλήρωση των δικαστικών διαδικασιών. «Χωρίς αυτό δεν υπάρχει επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών και σ’ αυτό έχει αναφερθεί επανειλημμένα ο Ρώσος πρόεδρος», παρατήρησε ο Πεσκόφ" 

https://www.militaire.gr/i-moscha-perimenei-tin-episimi-anakoinosi-gia-na-sygcharei-ton-neoeklegenta-amerikano-proedro/

 Πόση άραγε σχέση έχει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ και η νόμιμη ανακήρυξη του προέδρου της με το γεγονός των μαζικών εμβολιασμών σε όλη την υφήλιο και φυσικά με τα ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας;

Είναι ένα θέμα που θα τρέξει μπροστά μας και θα απαντηθεί στο επόμενο διάστημα.

Προς το παρόν οι ιατρικές μελέτες για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των πρωτότυπων αυτών εμβολίων με τον αγγελιοφόρο  mRNA είναι πενιχρές, άλλωστε πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να έχουμε ολοκληρωμένες επιστημονικές θέσεις.

Όλοι βιάζονται με πρώτους τους Κινέζους να μιλούν για παγκόσμιο τσιπάρισμα για να αντέξει η οικονομία τους , μια οικονομία της άπω ανατολής που στηρίχτηκε στην παγκοσμιοποίηση και δίχως αυτήν τετέλεσται.

Άλλοι ομιλούν για Δημόσια ασφάλεια και κατεπείγουσα κατάσταση μαζικών εμβολιασμών δίχως να υπάρχουν μελέτες κατα πόσο τα εμβόλια αυτά θα προκαλούν κάποια χρονική ανοσία ή αν πρέπει να επαναλαμβάνονται ή αν μπορούν να δημιουργήσουν την διαφημιζόμενη  ανοσία της αγέλης (λες και είμαστε ζώα- δεν βρήκαν κάποιο άλλο όρο ιατρικής, αλλά κτηνιατρικής).

Όλοι βιάζονται εκτός απο τον ΤΡΑΜΠ και τον ΠΟΥΤΙΝ γιατί αυτοί σίγουρα γνωρίζουν τι παίζει.

Το 2015 ένας μεγάλης ηλικίας στάρετσ από την Λαύρα του Κιέβου είπε το εξής πάραδοξο:

" όταν συνέρχονται οι σημερινοί ηγέτες να αποφάσισουν χάνω κάθε υπόληψη μου για το ανθρώπινο είδος που εκπροσωπούν" 

Τότε αυτό μας ξάφνιασε , σήμερα όχι

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας