Αρνείται τις κατηγορίες της 34χρονης Πολωνέζας περί κακοποίησης ο 47χρονος πρώην ιερέας από τα Χανιά. Ο πρώην ιερέας μιλώντας στο «Tlive» έδωσε τη δική του εκδοχή για την υπόθεση τονίζοντας πως η καταγγελία είναι «ασύστολο ψέμα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο περιστατικό που αφορά στην καθαίρεσή του, λέγοντας πως για αυτό ευθύνεται η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, μπήκε μεθυσμένη 3 φορές στο ιερό παρουσία δεκάδων πιστών. «Την καταγγελία που έκανε, την έκανε υπό την επήρεια αλκοόλ» πρόσθεσε ο 47χρονος.

Ο πρώην ιερέας υποστηρίζει ότι «μετά το 2016 ήταν να κάναμε γάμο, με είχε αγαπήσει και την είχα αγαπήσει επειδή όμως δεν συμφωνούσε η οικογένειά της με τον γάμο, πήγε Πολωνία για να ανανεώσει κάρτας της. Είχα να τη δω 3 χρόνια. Πριν από 8 μήνες την είδα μιλήσαμε».

«Νόμιζε ότι την απέρριψα και το κάνει από εκδίκηση»

Παράλληλα ο πρώην ιερέας υποστηρίζει ότι την πήγε σπίτι και της είπε ότι δεν θέλει καμία σχέση μαζί της. «Την πήγα σπίτι, εύχομαι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο της είπα, δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου. Την κοπέλα την χτύπησε ο Αλβανός και την έβαλε να μου ζητήσει αποζημίωση».

Αναφερόμενος ξανά στην καταγγελία είπε πως «νόμιζε ότι την απέρριψα και το κάνει από το εκδίκηση, τι δεν θα έδινα για να μου επιτραπεί από την εκκλησία να την παντρευτώ, την αγαπάω ακόμα».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά