Στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών θα φιλοξενηθεί το 1ο Διεθνές Συνέδριο «Sports Cardiology 2020», το οποίο θα διεξαχθεί στο διάστημα από 28 έως 30 Αυγούστού, υπό την προεδρία του πλοίαρχου επεμβατικού καρδιολόγου και διευθυντή της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Σπύρου Παπαϊωάννου.

Στον χαιρετισμό του, ο Σπύρος Παπαϊωάννου τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 1ο Διεθνές Συνέδριο “Sports Cardiology 2020” που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου 28-30 Αυγούστου 2020. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Β΄ Καρδιολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Πολεμικού Ναυτικού σε συνεργασία με
το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στη συνάντηση αυτή θα αναλυθούν σημαντικά θέματα που απασχολούν όχι μόνο τους καρδιολόγους αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τον Αθλητισμό επαγγελματικά η ερασιτεχνικά. Κρίσιμα ζητήματα όπως ο αιφνίδιος θάνατος σε αθλητές, τα όρια της άσκησης σε καρδιοπαθείς και μη κάτω από φυσιολογικές έως και ακραίες συνθήκες, ο ρόλος της διατροφής και της χρήσης αναβολικών στους αθλητές είναι μερικά από αυτά.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και διεθνείς προσωπικότητες του αθλητισμού».

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου:

Δείτε εδώ το φυλλάδιο της εκδήλωσης

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σε Αττική και Θεσσαλονίκη πάνω από τα μισά νέα κρούσματα

Oruc Reis: Συνεχίζουν την προπαγάνδα οι Τούρκοι με νέες φωτογραφίες συνοδεία πολεμικών πλοίων

Ρωσία: Διαρροή οξυγόνου στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από πιθανή πρόσκρουση μικρομετεωρίτη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr