το «έπος» της προδοσίας

Kωνσταντίνος Μητσοτάκης 1918 - 2017 | Slideshows

Τούρκος δημοσιογράφος έλεγε σε Έλληνα συνάδελφό του: » Εσείς οι Έλληνες έχετε μεγάλο πολοιτισμό, πράγμα, που δεν ισχύει για μας. Αλλά έχετε επίσης και προδότεςπου επίσης δεν έχουμε εμείς»!

Και βέβαια δεν θ’ αρχίσουμε την ιστορία της ελληνικής προδοσίας απ’ τον αρχαίο Εφιάλτη. Θα πάμε κατευθείαν στους σύγχρονους. Και πιο συγκεκριμένα από τότε που μπορώ προσωπικά να θυμάμαι. Όπως στην περίπτωση του πατρός Μητσοτάκη, τον οποίο ο Αντρέάς Παπανδρέου κατάμουτρα χαρακτήριζε ¨εφιάλτη». Καθώς το 1965 αποστάτησε από την Ένωση Κέντρου, για να οδηγηθούμε στις αλλεπάλληλες αλλαξοπρωθυπουργίες και να καταλήξουμε στη Χούντα. Ένα σενάριο, που απ’ την αρχή ως το τέλος φέρει στην ούγια του την υπογραφή των ΗΠΑ, Οι οποίες αποσκοπούσαν ακριβώς στην διχοτόμηση της Κύπρου για χάρη της Τουρκίας.

Και βέβαια το παγκόσμιο κατεστημένο ειναι πολύ γαλαντόμο απέναντι στα εκάστετε ανδρείκελά του: Έτσι ο πατήρ Μητσοτάκης, πέραν των οποιωνδήποτε άλλων αφανών ανταλλαγμάτων, αξιώθηκε και με την ανάρρηση στον πρωθυπουργικό θώκο. Για να μπορεί έτσι πό θέσεως ισχύος να προωθεί προς τους πάτρωνές του τις προδοτικές εκδουλευσεις. Μεταξύ των οποίων ήταν, απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω, και η προδοσία της Μακεδονίας.

Για να ρθεί στη συνέχεια η θυγατέρα του κ. Μπκογιάννη να μας πει ότι «εθνική γραμμή» ήταν να δοθεί στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Όπερ και εγένετο χάρη στον εξοχότατο και εντιμότατο κ. Τσίπρα, που έγραψε το αισχρότατο έπος έπος της προδοσίας της Μακεδονίασς. Κατόρθωμα για το οποίο παρ΄ολίγο, όπως τότε διεθρυλείτο από τα ΜΜΕ (=Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως) , να πάρουν μαζί μετον Ζάεφ και το βραβείο Νόμπελ και για το οποίο σε κάθε περίπτωση αισθάνρται ιδιαίτερα υπερήφανος.

Για να πάρει, στη συνέχεια τη σκυτάλη της προδοσίας ο υιός Μητσοτάκη, ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με την Κίρκη του Βερολίνου, τον Πάιατ και τον Εργοντάν «δουλέυουν» αόκνως την προδοσία του Αιγαίου. Για την οποία, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, τον θεμέλιο λίθο έθεσε και πάλι ο χαρισματικός για την περίπτωση πατήρ Μητσοτάκης. Ο οποίος σε συνέντευξη προς τον Παπαχελά, όταν ρωτήθηκε ςχετικά με το Αιγαίο, με όλη εκείνη, την παμπόνηρη φυσικότητα: «Το πράγμα είναι πολύ απλό: Το Αιγαίο θα το μοιράσουμε με τους Τούρκους. Εμείς θα πάρουμε το μεγαλύτερο κομμάτι και οι Τούρκοι το μικρότερο.

Και είδατε με πόση αβρότητα η τσογλανοπαρέα ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Μέρκελ μας ευχαριστούν για την αποδοχή των ολοένα και περισσότερων βιασμών εκ μέρους της αειβάρβαρης Τουρκίας. Ενώ παράλληλα τα χρυσοπληρωμένα και μπουκωμένα με κάπου σαράντα εκατομμύρια ΜΜΕ προωθούν με μεγάλη μαεστρία την καταπτόηση του λαού αφενός με την αναιδή προκλητικότητα των Τούρκων και αφετέρου με τα αδιάλεπτα κορονοϊκά δελτία μαζικής κατατρομοκράτησης. Παρότι οι επαΐοντες μας πληροφορούν ότισχετικά με τους Τούρκους σ’ α υτή τουλάχιστο τη φάση έχουμε υπεροπλία. Παρόλες τις «φιλότιμες» διαχρονικές προσπαθειες του προδοτιού εσμού να αποδυναμώσουν όσο γινόταν περισσότερο το στράτευμα και αριθμητικά αλλά και από πλευράς εξοπλιστικών μέσων. Και παρά το γεγονός ότι αποποιηθήκαμε τη σωτήρια για την πατρίδα μας και το λαό μας συμμαχία με τη Γαλλία, χάρη των διαχρονικών εχθρών και συστηματικών υπονομευτων μας ΗΠΑ και Γερμανίας. Και σε τελική ανάλυση της Τουρκίας ! Όπως προφανώς αποβλέπει το σχέδιο εξαφάνισης της Ελλάδας και εξολόθρευσης του λαού της.

Και όλα αυτά δεν μας προέκυψαν ως κεραυνός εν αιθρία. Γιατί παράλληλα με τα λεγόμενα εθνικά μας θεματα υπάρχουν και άλλες προδοτκές μεθοδεύσεις : Με πρώτη και καλύτερη τη μνημονιακή καταβαράθρωση της οικονομίας μας. Την οποία επέβαλε στη χώρα μας ο εξοχότατος κ. ΓΑΠ, με πιστούς συνεχιστές του έργου του τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπαδήμο. Με αντικειμενικό σκοπό την οικονομική μας εξαθλίωση. Για να καταστούμε ευάλωτοι στις περαιτέρω εθνοβόρες στοχεύσες τους. Και ήρθε στη συνέχεια ο ανατροπέας πάσης ηθικής και πνευματικής δεοντολογίας ανατροπέας κ. Τσίπρας. ο οποίος, παράλληλα με την προδοσία της Μακεδονίας ήρθε να θεσμοθετήσει τη διαστροφή και διαφθορά. Έτσι ώστε να μεταλλάξει θεμελιακά παράλληλα με την εθνική και την ηθική και πνευματική μας υπόσταση. Γεγονός με το οποίο εκθύμως συμφώνησαν και οι έτεροι μνημνικοί τους συνοδοιπόροι ( ΝΔ, ΚΙΝΑΛ). Για να επιμεληθούν όλοι τους και την φυλαετκή μας μετάλλαξη με την ραγδαία προώθηση στην ενδοχώρα των λαθρομεταναστευτικων ορδών.

Κάποιοι στην προκειμένη περίπτωση λένε: «Καλά να μας κάνουν! Εμείς δεν τους εκλέγουμε»; Μέγα λάθος! Ο λαός δεν είναι παρά ένας αξιοθρήνητος κομπάρσος. Υπάρχει ασφαλώς μια μερίδα , η οποία ιδιοτελώς ή ηλιθίως σκεπτομένη, ακολουθεί τη συμμορία των πολιτικών προδοτών. Τους οποίους χειροκροτεί ζητωκραυγάζει και βέβαια ψηφίζει. Δεν είναι όμως ο λαός που διαμορφώνει το εκλογικό αποτέλεσμα. Είναι η σατανική Singular Logic, στην οποία δεν γνωρίζουμε ποιοι, πού και πώς μαγειρεύουν το προσχεδιασμένο προδοτικό αποτέλεσμα. Σε τρόπον ώστε ο ελληνικός λαός να βρίσκεται αενάως παγισευμένος στο προδοτικό δίχτυ των εσωτερικών και εξωτερικών μισελλήνων και ανθελλήνων.


Παπα - Ηλίας Υφαντής


papailiasyfantis