Στις 3 Δεκεμβρίου 2021, παγκόσμια ημέρα για άτομα με αναπηρία, ο αθλητής του τριάθλου Κώστας Βαρουχάκης, με συνοδοιπόρο τον Γεράσιμο Στυλιανακάκη, κάλυψε τρέχοντας την διαδρομή από το ειδικό σχολειό Κουτουφιανών Γραμβούσας μέχρι τα Xανιά**,** αποδεικνύοντας έμπρακτα το μεγαλείο ψυχής, την ευαισθησία του και την μακροχρόνια στήριξή του στα άτομα με αναπηρία και στα ειδικά σχολεία.

Τα άτομα με αναπηρία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού μας περιβάλλοντος και όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να συνδράμουμε στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι τους και στην ομαλή τους ένταξη στον κοινωνικό ιστό.

Με αφορμή την επιτυχή πραγμάτωση της δράσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τον κ. Βαρουχάκη και να του ευχηθούμε δύναμη για τα μελλοντικά του σχέδια. Επίσης, ευχαριστούμε το Περιφερειακό Τμήμα Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη της διαδρομής, τους Δήμους Πλατανιά, Χανίων, την ΕΛΕΠΑΠ, τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και της πόλης των Χανίων, τους μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής μας για την θερμή και συγκινητική στήριξη της δράσης, αλλά και όλων όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίησή της.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά