Πολιτική ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΝΕΟ '22 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Της Λέττας Καλαμαρά

Το νέο '22 ξημερώνει με τον ανασχηματισμό της Εθνικής Άμυνας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το νέο "Γούναρη" του 21ου αιώνα της Ελλάδας, κατ'εντολή του Βαθέως Κράτους. Ένας αχρείαστος ανασχηματισμός που πραγματοποιείται εν μέσω πανδημίας, μεταλλάξεων καμουφλάζ και πολιτικής τρικυμίας για έναν μόνο σκοπό. Έναν ανασχηματισμό οι ανθέλληνες προσπάθησαν ξανά και ξανά για να διορθώσουν τα λάθη Μητσοτάκη το πρώτο και τελευταίο βράδυ εξουσίας του υπέρ της Ελλάδας, το βράδυ που μίλησε ο ελληνικός λαός την 7η Ιουλίου 2019.

Ο προσχεδιασμένος ανασχηματισμός από ανθελληνικά κέντρα που καταστρέφουν την Ελλάδα από την εποχή της δικτατορίας, που εξουδετέρωσε Βασιλιά και Στρατό θεσμικά, μέχρι την αυριανή αποφράδα ημέρα θα μορφοποιηθεί όπως πάντα σήμερα τα μεσάνυχτα, μέσα στο βαθύ σκοτάδι. Κάποιοι θα κοιμηθούν Υπουργοί σήμερα και αύριο το απόγευμα θα είναι ανύπαρκτοι στα δελτία ειδήσεων. Το Βαθύ Κράτος σε στενή συνεργασία με το παγκόσμιο κύκλωμα θα συμβάλει στη διάλυση της Ελλάδας καταλαμβάνοντας την Εθνική Άμυνα πλήρως σήμερα το βράδυ με την ανοχή επιδοκιμασίας Μητσοτάκη.

Το παραμύθι της αναγέννησης της Ελλάδας από τις στάχτες της, των διεθνών επιταγών εθνικής καταστροφής και της ισχυρής Μεσογείου με την απομόνωση των ΗΠΑ, από τους δουλεμπόρους της Ανατολής κυριαρχεί στις ψυχές του Μεγάρου και των υπηκόων του και θα φανεί στην αυριανή σύνθεση με την επαναφορά των πολιτικών "βρυκολάκων", ανδρών και γυναικών, του παρελθόντος. Αποτελεί τη μεγαλύτερη εθνική απάτη και τη μεγαλύτερη επιτυχία πλάνης των Τούρκων εις βάρος της Ελλάδας. Ελεγχόμενα πιόνια έρχονται για να διαχειριστούν την κατάληξη της Μικρασιατικής Καταστροφής του '22, το νέο '21. Ορκωμοσία επιτάσσει το Βαθύ Κράτος την Τρίτη 5 Ιανουαρίου ώστε οι εξελίξεις των Θεοφανίων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να βρουν την Ελλάδα όμηρο και εργαλείο στην εκπλήρωση του σατανικού σχεδίου αποσύνθεσης των ΗΠΑ και της Ελλάδας.


Η άμεση κρίση με την Τουρκία και η διάλυση του ΝΑΤΟ στη νοτιο-ανατολική πτέρυγά του αποτελεί την αιτία του νέου ανασχηματισμού, με την απομάκρυνση του ΥΦΕΘΑ Στεφανή Αλκιβιάδη που είχε το "θράσος" να ξημερωθεί την Πρωτοχρονιά του 2021 στο ελληνικό Φαρμακονήσι. Αντικαταστάτης του ένας προεπιλεγμένος πολιτικός-τεχνοκράτης για τον έλεγχο των αποστρατειών - προαγωγών και προμηθειών με την ανάληψη των καθηκόντων του.




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ρόλο του Δημήτρη Γούναρη του '22, έρμαιο των ορέξεων του στενού περιβάλλοντός του, ωθεί την Ελλάδα στον γκρεμό εν γνώσει του. Θα είναι υπόλογος για οποιαδήποτε εξέλιξη στην Ελλάδα από σήμερα το βράδυ που θα σβήνει-γράφει το τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο της παλιάς Ελλάδας μας, των νησιών του Ανατ.Αιγαίου, του Καστελλόριζου, της ελληνικής ΑΟΖ της Μεσογείου, της Θράκης, της Μακεδονίας.

Άθλιες καρικατούρες οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί που συναινούν στην παράδοση και οι λοιποί εθνικοί "πατέρες" που εκτελούν ελεημοσύνες για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας την ώρα που φουσκώνουν τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία. Είναι οι κοτζαμπάσηδες της Τουρκοκρατίας που προσκυνούν τον κατακτητή για να διατηρήσουν τα οφίτσια τους μαζί με τους δουλικούς τους. Οι πολιτικοί περιμένουν την εκτέλεση της τελευταίας ανθελληνικής εντολής στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αναλάβουν να σηκώσουν το βάρος της ντροπής συλλογικά με συγκυβέρνηση χωρίς εκλογές.



Η ελληνική ιστορία από σήμερα το βράδυ γράφει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις μαύρες σελίδες της ως τον άνθρωπο που ανοίγει την Κερκόπορτα και πάλι για την κατάληψη του πυρήνα της Ελλάδας, την εξουδετέρωσή του και την παράδοση του στην Τουρκία, την αρεστή της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας και της παρέας Μπάιντεν στον 21ο αιώνα. Ένα αιώνιο σατανικό σχέδιο που παίρνει σάρκα και οστά στις νύχτες μας για να ρουφήξει την Ελλάδα και την Ευρώπη μετέπειτα όπως η Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1453.



Προχώρα Κυριάκο Μητσοτάκη στον ανασχηματισμό του φιδιού και τάισε το με Ελλάδα να τραφεί. Αυτό θα φάει και εσένα όπως έφαγε όλους τους πωλητές της Ελλάδας στην αιώνια ιστορία της. Ο "Μαύρος Καβαλάρης" του 21ου αιώνα δεν θα αργήσει να φανεί να σε δικάσει πολιτικά...


thedayaftergr