έρευνα VIDEO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Εναλλακτικά ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΕΣΛΑ

Το Οραμα για Πολλούς Εφευρέτες Ελεύθερη Ενέργεια


Το Οραμα για Πολλούς Εφευρέτες : Ελεύθερη Ενέργεια

Φανταστείτε μια συσκευή μικρού μεγέθους που θα παράγει όλη την ποσότητα του ηλεκτρισμού που χρειάζεται το σπίτι σας, χωρίς καλώδια, λογαριασμούς και μόλυνση Φανταστείτε την πόλη σας χωρίς καυσαέρια, γιατί τα αυτοκίνητα θα καίνε ...υδρογόνο και θα αφήνουν ως κατάλοιπο σταγονίδια νερού, που θα νοτίζουν ελαφρώς τους δρόμους ... Φανταστείτε τρένα, αεροπλάνα και πλοία να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες χωρίς να καταναλώνουν ορυκτά καύσιμα ... Φανταστείτε μικρούς σταθμούς Ψυχρής Σύντηξης να προμηθεύουν την ενέργεια που χρειάζεται η βιομηχανία χωρίς τον κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος ... Φανταστείτε έναν κόσμο με μηδέν μόλυνση του περιβάλλοντος, όπου ο καθένας θα μπορεί να αντλεί ελεύθερα την ενέργεια που χρειάζεται με ελάχιστο κόστος ...Επιστημονική φαντασία; Όχι, πρόκειται για τον κόσμο της Ελεύθερης Ενέργειας, τον οποίο οραματίζονται εκατομμύρια κάτοικοι του πλανήτη μας.

Δείτε το βίντεο έρευνας και διαβάστε και τα παρακάτω link:



Το σχετικό βίντεο από Lab of Datum.


Διαβάστε επίσης:

Τι έψαχνε το FBI στα αρχεία του Τέσλα : Τηλεγεωδυναμικὴ Τεχνολογία

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (FREE ENERGY): Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Ελεύθερη Ενέργεια Για Όλους O Νέος «Απαγορευμένος Καρπός»

Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη στην απομόνωση (βίντεο)

Μιχάλης Καλογεράκης: Ο Ηρακλειώτης πολυμήχανος εφευρέτης που ζει χωρίς ΔΕΗ και πρατήρια βενζίνης! Και η νέα του μπαταριά που δεν χαλάει ποτέ !!! (Βίντεο)