Το τελευταίο καλοκαιρινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα για παιδιά, Α’ έως Γ’ Δημοτικού, ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

«Cartoons-Πρωταγωνιστές στη μεγάλη οθόνη, Ήρωες στη φύση»

«Οι αγαπημένοι μας ήρωες κινουμένων σχεδίων δραπέτευσαν απ’ την οθόνη και ήρθαν στο μουσείο! Ελάτε να μάθουμε τα πάντα για τα ζώα που πρωταγωνιστούν στα καρτούν! Ελάτε να βυθιστούμε στον μαγευτικό τους κόσμο μέσα από δραστηριότητες εμπνευσμένες από τις ταινίες τους! Θα μαγειρέψουμε με έναν ποντικό. Θα βοηθήσουμε τον μπλε παπαγάλο να πετάξει πίσω στο Rio de Janeiro. Θα θυμηθούμε τη διαδρομή για το χαμένο ψάρι κλόουν. Θα χορέψουμε σαν αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι. Θα επιστρέψουμε στην εποχή των παγετώνων και θα τραγουδήσουμε σαν … ζωάκια», περιγράφουν οι άνθρωποι του Μουσείου.

Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ ανά παιδί.

Μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΜΦΙΚ / Παιδιά εργαζομένων Πανεπιστημίου Κρήτης /σε περίπτωση συμμετοχής σε παραπάνω από ένα πρόγραμμα / αδέρφια: 80 ευρώ ανά παιδί.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την υποδοχή του ΜΦΙΚ στο τηλέφωνο 2810 393630 από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 - 15:00.