Πολιτική Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Της Λέττας Καλαμαρά 

Το τελευταίο πρόσχημα δημοκρατίας στην εποχή της παγκοσμιοποίησης του COVID-19 έπεσε στην Ιταλία, με το διορισμό ενός εγκάθετου Πρωθυπουργού. Αυτό που δεν μπορούσε ποτέ να καταφέρουν ο κ.Ντράγκι και οι εκλεκτοί του, να εκλεγούν από το λαό για να τον κυβερνήσουν, έγινε πραγματικότητα. 

Ασφαλώς η χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση Κυβέρνηση Ιταλίας αποτελεί προπομπό για το πολίτευμα της επόμενης ημέρας του COVID-19 σε όλη τη Δύση.

Μέσα σε ένα παγκόσμιο κλίμα τρομοκρατίας με την απειλή του θανάτου από τον COVID-19 και της επικοινωνιακής καταιγίδας το καθεστώς διακυβέρνησης των ανθρώπων αλλάζει, οι ελευθερίες εξαφανίζονται σε μόνιμη βάση και ένα φίμωτρο με διπλό στρώμα επιβάλλεται στους ανθρώπους. 


Η Δύση αναμιγνύεται με την Ανατολή και ο πολιτισμός της υποταγής και της ανισότητας διαχέεται στις περιοχές που προδιέγραψε τους τελευταίους δύο αιώνες ο ελληνικός πολιτισμός της αρχαιότητας με το πνεύμα του.

Ασφαλώς ο εκφυλισμός της δημοκρατίας και η αποκαθήλωσή της στην Ευρώπη αποτέλεσε το όνειρο των Ούννων και όχι μόνο, με κορύφωση τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και επιστέγασμα τη σημερινή εποχή που οι άνθρωποι ζουν σε καταφύγια και κυκλοφορούν  μόνο ημέρα και περιορισμένα προς το παρόν. 

Η σημερινή δημοκρατία της Ελλάδας και κάθε ευρωπαϊκής χώρας ουδεμία σχέση έχει με την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών και ένα "σιδηρούν παραπέτασμα" προστασίας των ανθρώπων με κάθε είδους περιορισμό έχει επιβληθεί παντού. Ο φασισμός επιβάλλεται ξανά ντυμένος ως μίας υγειονομική δημοκρατία όπου ο λαός είναι φυλακισμένος και το κρατικό κανάλι διασκεδάζει στην υγειά μας κάθε Σάββατο βράδυ χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις προκλητικά και επίτηδες.

Οι Κυβερνήσεις με προεξέχουσα την Ελληνική εδώ και δεκαετίες κυρίως με την παραχώρηση των εξουσιών τους στην Ε.Ε. της Γερμανίας έχασαν κάθε νόημα εξυπηρέτησης του εθνικού συμφέροντος και  οι χώρες κατέληξαν καταχρεωμένες, εκμαυλισμένες, δυστυχής και χωρίς όραμα. Μία ευρωπαϊκή νομενκλατούρα εγκαταστάθηκε ως κυρίαρχη μετατρέποντας δημοσκοπήσεις και εκλογές σε εθιμοτυπική διαδικασία εκλογής εξουσίας εις βάρος των λαών μέσα από υπολογιστικά συστήματα και αλγορίθμους δυστυχίας των πολλών.

Η πλειονότητα των ανθρώπων από αίσθημα αυτοσυντήρησης, εύκολης λείας, ηδονής και εκβιασμού έχει παραδοθεί στον Αφέντη της και αγωνιά για να γλείψει καλύτερα ένα κοκαλάκι εξουσίας και να φορέσει τα λαμπερά ξεπλυμένα ρούχα από τη διακίνηση παιδιών, ενήλικων, ουσιών και όπλων. 

Οι διορισμένες Κυβερνήσεις πανηγυρίζουν με κάθε είσοδο επενδυτή της Ανατολής και εγκαθιστούν επίσημα το καθεστώς της σκόνης ως σωτήρα μίας μίζερης ζωής που είχαν επιβάλλει έγκαιρα για να διευκολύνουν την παγκόσμια διακυβέρνηση της υποταγής. Με θράσος καταφεύγουν σε διαγγέλματα για να παραπλανήσουν και να κερδίσουν χρόνο στα σχέδια κατάργησης των εθνών.

Στο ίδιο σχέδιο τους και μία Ελλάδα γκρίζα από την κατεχόμενη Κύπρο μέχρι τον Έβρο, χωρίς Κράτος, χωρίς Στρατό, γεμάτη Ανατολίτες, για να διακινούν ευκολότερα τα βαποράκια τους. Στο σχέδιο τους μία Ελλάδα φτωχή και υπόδουλη ανά τους αιώνες να παρακαλάει για την επιβίωση της τους αφέντες και τους ντόπιους προύχοντες. Στο σχέδιο τους ο θάνατος της δημοκρατίας. Στο σχέδιο τους α αποστρατικοποίηση των Νήσων και του Έβρου, στο σχέδιο τους η νέα χρεοκοπία μέσα από αχρείαστους και παρωχημένους εξοπλισμούς, στο σχέδιο τους η άλωση του κρατικού μηχανισμού με την επιβολή των εγκαθέτων τους που κλείνουν τα μάτια στον εποικισμό της Ανατολικής κυρίως και ολόκληρης της Ελλάδας σε ευαίσθητα σημεία.

Η υγειονομική φυλακή Μητσοτάκη έφερε τη μάσκα του Ισλάμ για το καλό μας και η διπλή μάσκα θα φέρει τη διπλή φυλακή για το καλό τους. Αλίμονο σε αυτούς που δεν προσκυνούν τους αφέντες της Ανατολής. Αλίμονο και στους δούλους της εξουσίας που πουλάνε την ψυχή τους, τη λογική και την επιστήμη για να καταλάβουν μία δοτή θέση καταδυνάστευσης των Ελλήνων.


Γεμίσαμε εραστές των ανηλίκων και μία λάγνα κάστα δημίων για τους δουλοπάροικους στην αποικία της Ελλάδας. Το τέλος προδιαγεγραμμένο. "Γαία, πυρί, μιχθήτω".