ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ…ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

-Turksineurope.png

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έχουν αποκαλέσει Δούρειο Ίππο της Τουρκίας στην Ευρώπη, την τα τελευταία χρόνια αθρόα εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων κατευθυνόμενων μουσουλμάνων ελεγχόμενων σε μεγάλο ποσοστό από τον Ερντογάν.

Που οδεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση που άθελα μας, μας έχουν εμπλέξει με άκρως καταστροφικές συνέπειες σαν έθνος, σαν λαός και σαν εθνική οικονομία, που την εξάρθρωσαν με όλα τα μέσα.

Με εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρό που εισβάλουν, ο Ερντογάν κάνει «πρωτεύουσά» του την Βιέννη του Σουλεϊμάν και ακόμη, ο Ερντογάν απείλησε τους Ευρωπαίους ότι δεν θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ασφαλείς στους δρόμους τους.

Στη Γερμανία και στην Ολλανδία Τούρκοι αλαλάζουν, «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», στη Σουηδία οι μουσουλμάνοι βιάζουν γυναίκες και στην Ελλάδα εμπρός για μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία.

«Η Τουρκία μπορεί να αναγκαστεί να ανοίξει τον δρόμο προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη, φυσικά με πρώτο σταθμό την Ελλάδα όπου εγκλωβίζονται, εάν η Άγκυρα δεν λάβει αρκετή διεθνή υποστήριξη στη διαχείριση των Σύρων προσφύγων», προειδοποίησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δυναμιτίζοντας περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα.




ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr