Τουλάχιστον 2 παιδιά κάθε μέρα στο «Αγία Σοφία», με αυτοκτονικές τάσεις - Συγκλονίζει η διευθύντρια της εντατικής
Τουλάχιστον 500 παιδιά προσέρχονται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», κάθε χρόνο, παρουσιάζοντας αυτοκτονικές τάσεις.
Σύμφωνα όσο είπε η διευθύντρια της εντατικής του Παίδων «Αγία Σοφία», Χαρίκλεια Μπαρμπαρέσου στον realfm, «έρχονται γύρω στα 2-3 παιδιά σε κάθε εφημερία που σημαίνει τουλάχιστον 500 παιδιά τον χρόνο. Την τελευταία χρονιά ήταν 570 που έρχονται είτε με αυτοκτονικό ιδεασμό είτε με αυτοτραυματισμό είτε επηρεασμένα από bullying και το πρόβλημα όσο περνάνε τα χρόνια απ΄ότι φαίνεται μεγαλώνει».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 10.12.2024 17:13 «Τεράστιες αναμονές και υποστελέχωση σε όλα τα τμήματα»: Μαρτυρία - «φωτιά» για το χάος στο 424Ελλάδα | 10.12.2024 17:05 Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε πολίτες που προσπαθούσαν να αποτρέψουν έξωση οικογένειας για... 880 ευρώ
Πολλά από τα παιδιά έχουν δεχθεί bullying μέσα από τα social media. «Κάποτε μιλάγαμε για ηλικίες 14-15, τώρα το φαινόμενο έχει αρχίσει από τα 12. Η πλειοψηφία είναι κορίτσια», σημείωσε η κα Μπαρμπαρέσου.
Αποσωληνώθηκε ο 13χρονος από τη Ρόδο
Άλλα παιδιά, όπως ο 13χρονος από τη Ρόδο, τραυματίζονται, κάνοντας κάποιο επικίνδυνο challenge, που βλέπουν στο Tik Tok. Nα σημειωθεί πως ο ανήλικος, που υπέστη σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις, κάνοντας το superman challnge, αποσωληνώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. «Ευτυχώς το παιδάκι είναι αποσωληνωμένο και τις επόμενες μέρες θα το βγάλουμε από την μονάδα» είπε η διευθύντρια της εντατικής του Παίδων «Αγία Σοφία».
Κλείνοντας η Χαρίκλεια Μπαρμπαρέσου, κάλεσε τους γονείς να κάνουν καλύτερη επίβλεψη στο περιεχόμενο που παρακολουθούν τα παδιά τους. «Ένα μικρό παιδάκι δεν μπορεί να έχει ανεξέλεγκτη πρόσβαση στο διαδίκτυο και στα social media. Μέχρι να ωριμάσει, να έχει έναν έλεγχο».
Διαβάστε ακόμηΈνοπλες Δυνάμεις: Καρατομήθηκε η ηγεσία του Υγειονομικού μετά τις καταγγελίες για τα στρατιωτικά νοσοκομεία – Ποιοι αναλαμβάνουν

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η αιματηρή δράση της τουρκικής μαφίας - «Κάποια όπλα τα αγοράσαμε εδώ» - Νέα ντοκουμέντα

Ο Μοχάμεντ αλ Μπασίρ διορίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Συρίας: Το βιογραφικό του

Ο Jay Z απαιτεί την απόρριψη της μήνυσης είτε την αποκάλυψη της ταυτότητας της καταγγέλλουσας - Η δήλωση των δικηγόρων του
