ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκόψυχος συλλόγος Θεσσαλονίκης…


Η σελίδα Selanik΄teki Muslumanlar  στο Facebook είναι ουσιαστικά η σελίδα του τουρκόψυχου Συλλόγου Μουσουλμάνων Μακεδονίας & Θράκης.
Ας δούμε μερικές σχετικά πρόσφατες αναρτήσεις της
Εδώ στις 20/10/2019 ενημερώνει πως πλέον από τις 15//9/2019 (μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές) άρχισαν πάλι τα μαθήματα τουρκικών και αραβικών (που προφανώς οργανώνονται από τον σύλλογο) . Καλούνται οι γονείς να γράψουν τα παιδιά τους και δίνεται τηλέφωνο επικοινωνίας.


Στις 29/10/2019 ανήρτησαν την παραπάνω αφίσα με τον Κεμάλ και το σχόλιο ¨Ας είναι χαρμόσυνη η γιορτή της Δημοκρατίας μας της 29ης Οκτωβρίου¨
Την 28η Οκτωβρίου-εθνική γιορτή της Ελλάδας,  μάλλον την ξέχασαν γιατί δεν έχουν καμία ανάρτηση….

Εδώ στις  27/12/2019  ανακοινώνεται πως ¨Από τις 22/12/2019 τα μαθήματα τουρκικών και Κορανίου άρχισαν την περίοδο των διακοπών¨. Άρα ουσιαστικά πρόκειται για μαθήματα ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ και ΚΟΡΑΝΙΟΥ. Κι όχι απλά αραβικών….

¨Δώσαμε και τους ελέγχους εξαμήνου…!!! Ως Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Μακεδονίας & Θράκης ευχόμαστε επιτυχίες στους μαθητές μας.¨
Αυτό είναι το σχόλιο στην παραπάνω ανάρτηση στην οποία βλέπουμε από την μια μεριά τον πρόεδρος του συλλόγου Οσμάν Ισμαήλογλου και από την άλλη τον δάσκαλο των μαθημάτων αυτών κ. Αχμέτ Αρίφ.
Άραγε ο κ. Αρίφ δωρεάν μεταβαίνει εκεί ;  Διότι από Θράκη είναι κάμποσα χιλιόμετρα…

 
Στις δύο παραπάνω φωτογραφίες βλέπουμε πάλι τους κυρίους Αχμέτ Αρίφ και Οσμάν Ισμαήλογλου κατά το τελευταίο Μπαίράμι στα γραφεία του συλλόγου πριν από περίπου 6 μήνες.
Η παραπάνω φωτογραφία είναι πριν από 2 χρόνια και είναι από επίσκεψη της νέας τότε ηγεσίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας στον  πρόξενο. Στην οποία διοίκηση μετείχε τότε και ο  Αχμέτ Αρίφ.
2012 πάλι επίσκεψη στον πρόξενο Κομοτηνής από τον Αχμέτ Αρίφ, ως μέλος τότε της Επιτροπής Κηδεμόνων του Μειονοτικού Λυκείου Κομοτηνής.
Για την παλιά πλέον σχέση του Αχμέτ Αρίφ με τον σύλλογο αυτό βρήκαμε αυτήν την προ 9 ετών ανάρτηση μας