Τραγωδία: Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο
Τη χειρότερη εξέλιξη είχε η το περιστατικό στην Άρτα με τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο ποταμό και παρέμειναν για 1 ώρα χωρίς οξυγόνο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επαναλαμβανόμενα τεστ εγκεφαλικής λειτουργίας στα οποία υπεβλήθησαν δυστυχώς απέβησαν αρνητικά και σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι εγκεφαλικά νεκρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 13.06.2025 05:14 Κρίσιμες ώρες για τα παιδιά που ανασύρθηκαν από τον Άραχθο - «Επιθετική» θεραπεία ακολουθούν οι γιατροίΕλλάδα | 13.06.2025 10:50 «Ούτε τη ζωή μου σκέφτηκα, ούτε τίποτα»: Συγκλονίζει ο άνθρωπος που έσωσε τα δύο παιδιά στον Άραχθο
Οι γονείς του 14χρονου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.
Τα ανήλικα παιδιά είχαν μείνει χωρίς οξυγόνο για τουλάχιστον 50 λεπτά. Οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τα επαναφέρουν στη ζωή καθώς προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για περίπου 20 λεπτά.
Δυστυχώς, το πρωί της Παρασκευής (13/06) μετά από ορισμένες εξετάσεις που έγιναν στα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 14 και 15 ετών, διαπιστώθηκε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρά.
Τα παιδιά νοσηλεύονταν από το απόγευμα της Τετάρτης στο νοσοκομείο του Ρίου διασωληνωμένα και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με ολόκληρο το προσωπικό με την καθοδήγηση του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέα Ηλιάδη να βρίσκεται κυριολεκτικά από πάνω τους.
Διαβάστε ακόμηΠαγκόσμιος συναγερμός μετά το χτύπημα στο Ιράν: Ο Τραμπ ήξερε από πριν και τώρα λέει πως αν χρειαστεί θα στηρίξει το Ισράηλ

Παγκόσμιος θρήνος για τη συντριβή του αεροσκάφους της Air India: Πάνω από 240 οι νεκροί - Τα πρώτα λόγια του μοναδικού επιζώντα

Προανακριτική για τα Τέμπη: Τι περιμένει η κυβέρνηση από την ψηφοφορία και τι ακολουθεί

Ο JoDi ενοχλεί και βάζει φωτιά στις βολικές σιωπές: Παλαιστίνη, Τέμπη, απειλές - Το κόστος της έκφρασης
