Τραγωδία σε μοναστήρι: Από ηλεκτρική θερμάστρα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που στοίχισε τη ζωή στις μοναχές
Τραγωδία σημειώθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, στον Υψηλάντη Αλιάρτου στη Βοιωτία με δύο μοναχές ηλικίας 77 και 75 ετών, αδερφές, να εντοπίζονται νεκρές μετά από φωτιά. Η μια γερόντισα εντοπίστηκε απανθρακωμένη ενώ η αδερφή της εικάζεται πως έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις. Κοντά τους υπήρχε μια ηλεκτρική θερμάστρα και εξετάζεται εάν προκλήθηκε από αυτή βραχυκύκλωμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 02.02.2024 07:14 Τραγωδία σε μοναστήρι: Δύο νεκρές μοναχές από φωτιά στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου της Βοιωτίας
Το χρονικό
Σύμφωνα με το permissos.gr, oι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες. Πιστοί που επισκέπτονται την Μονή ανησύχησαν καθώς η ηγουμένη δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις τους. Στη συνέχεια, ενημέρωσαν στη συνέχεια τον δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιών Γιώργο Αραπίτσα, ο οποίος συνοδευόμενος από αστυνομικούς κατάφερε να προσεγγίσει το μοναστήρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων, ενώ κάλεσαν και τεχνικό για να μπορέσουν να μπουν στο χώρο καθώς οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.
Στη συνέχεια, βρήκαν τις δύο ηλικιωμένες νεκρές.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Νέα μέτρα για τους αγρότες ανακοινώνει ο Μητσοτάκης: «Κλείδωσε» το πακέτο - Πού εστιάζει η κυβέρνηση

Τραγωδία σε μοναστήρι: Δύο νεκρές μοναχές από φωτιά στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου της Βοιωτίας

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή κριτική στον Κασσελάκη στη σκιά των αρνητικών δημοσκοπήσεων

Νεφώσεις και λίγες βροχές σήμερα στη χώρα - Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
