Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού για το τροχαίο με δύο νεκρούς – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου (28/6) στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας, με θύματα έναν 44χρονο και τον 13χρονο γιο του. Ο οδηγός του φορτηγού με ρυμουλκούμενο είναι ένας 34χρονος, υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 28.06.2025 19:41Συνελήφθη 16χρονος που επιτέθηκε με σουγιά σε 15χρονο μέσα σε αστικό λεωφορείο
Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν η 43χρονη γυναίκα και ο 9χρονος γιος της που τραυματίστηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο.
Τι ανέφερε η ΕΛΑΣ
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δυο ανθρώπων.
H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Μεσημβρινές, ώρες σήμερα (28-06-2025) στο 38ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Βεροίας, Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. Φορτηγό με ρυμουλκούμενο, που οδηγούσε 34χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος και ανήλικου συνεπιβάτη (γιος). Επίσης, τραυματίστηκαν 43χρονη ημεδαπή (σύζυγος) και έτερος ανήλικος (γιος) που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.
Συνελήφθη ο οδηγός του Ι.Χ.Φορτηγού με ρυμουλκούμενο.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος».
Διαβάστε ακόμηΤο «τσουνάμι» παραιτήσεων μετά το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση - Οι εξυπηρετήσεις «ημέτερων» και ο ρόλος του Μελά

Σε γενική επιφυλακή η Πυροσβεστική λόγω του ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς – Οι περιοχές που είναι στο «κόκκινο»

Πόσο μεταδοτικός είναι ο αιμορραγικός πυρετός; Τα συμπτώματα που πρέπει να θορυβήσουν – Οι επιστήμονες απαντούν

Outrageous: Η τηλεοπτική απόπειρα να κάνεις τον ναζισμό... camp
