Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρή 28χρονη έγκυος αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο - Διατάχθηκε ΕΔΕ
Ανείπωτος θρήνος σε όλη την Άρτα για τον ξαφνικό χαμό μιας νεαρής γυναίκας, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγες μόλις ώρες μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο και ενώ ήταν έγκυος.
Η 28χρονη, η οποία μάλιστα βρισκόταν στους πρώτους μήνες κύησης, μεταφέρθηκε στη Μαιευτική όπου και της χορηγήθηκε η απαιτούμενη αγωγή, παρότι όμως ήταν και η μοναδική νοσηλευόμενη της Κλινικής, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απεβίωσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 01.10.2025 08:13 Νεκρός ο 53χρονος που ανασύρθηκε από σήραγγα στη Λάρισα - Πώς έγινε η τραγωδίαΕλλάδα | 28.09.2025 20:32Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Αυτοκίνητο σε χαράδρα 150 μέτρων - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
Πιο συγκεκριμένα, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος, με τους γιατρούς να καταβάλλουν τα μέγιστα να την κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 28χρονη φέρεται να υπέστη αλλεργικό σοκ μετά τη χορήγηση αντιβίωσης.
Διαβάστε ακόμηΟργή αλλά και... τρόμο προκαλεί η πρώτη AI ηθοποιός στο Χόλιγουντ - «Θεέ μου, την πατήσαμε»

Καθηλωμένος σε καροτσάκι ο Έρικ Ντέιν λόγω επιδείνωσης της υγείας του με τη νόσο του ALS

«Αντιστεκόμαστε» στο 13ωρο: Δυναμικές απεργιακές συγκεντρώσεις - Χιλιάδες στους δρόμους

Ραγδαία αλλαγή του καιρού από την Πέμπτη: Πού θα χτυπήσουν καταιγίδες και χαλάζι