Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Κοριτσάκι 20 μηνών πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέας!
Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένα κορίτσι 20 μηνών πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέας ενώ έτρωγε με την οικογένειά του!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 25.07.2025 07:18Πυροβολισμοί έξω από beach bar στο ΣούνιοΕλλάδα | 25.07.2025 07:53 «Ήθελα να ανάψω το air-condition» - Τι κατέθεσε η οδηγός που καρφώθηκε σε σουπερμάρκετ στη Νίκαια
Σύμφωνα με το cretalive, αμέσως μόλις σημειώθηκε το περιστατικό, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί, σύμφωνα με τον διοικητή, κατάφεραν να αφαιρέσουν το σουβλάκι από τις αεροφόρες οδούς και του έκαναν ΚΑΡΠΑ για πάνω από μία ώρα, όμως δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.
Διαβάστε ακόμη«Την πληρώνουν άνθρωποι και ζώα»: Απουσία στρατηγικής πίσω από την κρίση με τις αρκούδες - Οι προτάσεις του «Αρκτούρου»

Κορυφώνεται ο καύσωνας σήμερα: Στους 44 η θερμοκρασία - Οι περιοχές που θα «λιώσουν»

«Μας πετούν έξω» λένε οι ΔΕΥΑ: Παρά τις 26 δισ. επενδύσεις, έρχονται αυξήσεις και αποκλεισμός στο νερό

Οι κοφτερές κουβέντες στο Προεδρικό Μέγαρο, ο θυμός του Μητσοτάκη για τον Καραμανλή και η συνεχής επίθεση του Μαξίμου σε σημαίνοντα υπουργό