Τραγωδία στο Κιλκίς: 46χρονη με τετραπληγία πνίγηκε από τροφή και κατέληξε
Τραγωδία στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Κιλκίς, όπου μία 46χρονη, η οποία έπασχε από τετραπληγία και φιλοξενούταν στη μονάδα, άφησε την τελευταία της πνοή.
Όπως αναφέρει το eidisis.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Μαρτίου, την ώρα που την 46χρονη τάιζε η μητέρα της. Σε κάποια στιγμή δεν κατάφερε να καταπιεί μέρος της τροφής, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει έντονα συμπτώματα πνιγμού. Ειδοποιήθηκε το παρακείμενο ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου κατέφθασε άμεσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 27.03.2025 15:00Δολοφονία Φάιης Μπακογιώργου: Ισόβια και 22 έτη φυλάκισης στη σπιτονοικοκυρά - Βαριές ποινές και σε μητέρα και αδερφή
Ωστόσο, παρά την ταχύτατη διακομιδή της 46χρονης στο Νοσοκομείο Κιλκίς και τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα κατέληξε από πνιγμό.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος, που λόγω του βαρύτατου ιατρικού ιστορικού της 46χρονης κόρης της, αναλάμβανε να την ταΐζει η ίδια καθημερινά στο ΚΔΑΠ, προκειμένου να της εξασφαλίζει τη μέγιστη προσοχή και επιμέλεια.
Διαβάστε ακόμηΠώς οι δασμοί του Τραμπ στην αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσαν να δώσουν πλεονέκτημα στην Tesla του Μασκ

Ερώτηση 11 βουλευτών ΝΔ σε υπουργούς για τουρκικό real estate σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο

Δολοφονία Φάιης Μπακογιώργου: Ισόβια και 22 έτη φυλάκισης στη σπιτονοικοκυρά - Βαριές ποινές και σε μητέρα και αδερφή

Η ΕΕ προετοιμάζεται για πόλεμο: Αυτές είναι οι προμήθειες έκτακτης που θα πρέπει να έχετε
