Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρεις μελέτες «ΦΩΤΙΑ» για τα εμβόλια!


Όλα φαίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα... Κάποιοι σε λίγο δεν θα μπορούν να κρύψουν όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα!!! Ήδη υποχωρεί ακόμα και το CNN!!!

Δύο μελέτες που δημοσιεύτηκαν την Τετάρτη επιβεβαιώνουν ότι η ανοσοπροστασία που προσφέρουν δύο δόσεις του εμβολίου Covid-19 της Pfizer μειώνεται μετά από περίπου δύο μήνες, αν και, όπως ισχυρίζεται το CNN, η προστασία από σοβαρές ασθένειες, νοσηλεία και θάνατο παραμένει ισχυρή.

Οι μελέτες, από το Ισραήλ και από το Κατάρ και δημοσιεύθηκαν στο «New England Journal of Medicine», ενισχύοντας τα επιχειρήματα ότι ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι πρέπει να διατηρούν προφυλάξεις κατά του κορωνοϊού και άρα προκύπτει πω η επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού δεν φαίνεται να γίνεται για υγειονομικούς λίγους.

Η μελέτη από το Ισραήλ κάλυψε 4.800 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και έδειξε ότι τα επίπεδα αντισωμάτων μειώνονται γρήγορα μετά από δύο δόσεις εμβολίου «ειδικά μεταξύ ανδρών, μεταξύ ατόμων 65 ετών και άνω και μεταξύ ατόμων με ανοσοκαταστολή».

Η μελέτη ισχυρίζεται επίσης ότι η ανοσία για τα άτομα που εμβολιάζονται μετά από φυσική μόλυνση από Covid-19 διαρκεί περισσότερο, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην φυσική ανοσία μετά από κορωνοϊό, η οποία, όπως φέρονται να παραδέχθηκαν, άθελά τους, επιστήμονες της Pfizer είναι ισχυρότερη των εμβολίων.

Σε μία δεύτερη μελέτη από το Κατάρ, άνθρωποι εκεί, έλαβαν κυρίως το εμβόλιο Pfizer/BioNTech, γνωστό και ως BNT162b2.

«Η προστασία που προκαλείται από το BNT162b2 κατά της μόλυνσης αναπτύσσεται γρήγορα μετά την πρώτη δόση, κορυφώνεται τον πρώτο μήνα μετά την δεύτερη δόση και στην συνέχεια εξασθενεί σταδιακά τους επόμενους μήνες», έγραψαν ο Laith Abu-Raddad του Weill Cornell Medicine-Qatar και οι συνεργάτες του. “Η υποχώρηση φαίνεται να επιταχύνεται μετά τον τέταρτο μήνα, για να φτάσει σε χαμηλό επίπεδο περίπου 20% τους επόμενους μήνες», προσέθεσαν.

«Ωστόσο, η προστασία από νοσηλεία και θάνατο παρέμεινε πάνω από το 90%», ισχυρίστηκαν.

Μια τρίτη μελέτη, τώρα, που δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, στο European Journal of Epidemiology Vaccines,  διαπίστωσε ότι τα πλήρως εμβολιασμένα έθνη είχαν τον μεγαλύτερο αριθμό νέων κρουσμάτων COVID , με βάση την ανάλυση των ερευνητών για αναδυόμενα δεδομένα κατά την διάρκεια μιας επταήμερης περιόδου τον Σεπτέμβριο.

Οι συγγραφείς δήλωσαν ότι η αποκλειστική εξάρτηση από τον εμβολιασμό ως πρωταρχική στρατηγική για τον μετριασμό του COVID-19 και οι δυσμενείς συνέπειές του «πρέπει να επανεξεταστούν», λαμβάνοντας ιδιαιτέρως υπόψη την παραλλαγή Delta (B.1.617.2) και την πιθανότητα μελλοντικών παραλλαγών.

Το αφήγημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού λοιπόν δείχνει να καταρρέει και επιστήμονες ζητούν άλλα μέτρα αντιμετώπισης.


Πηγή: el.gr