Τρεις νέες διοργανώσεις της Έκθεσης “ΚΡΗΤΗ Η Μεγάλη Συνάντηση - Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας” ετοιμάζονται πυρετωδώς!

Απολαύστε το καλοκαίρι σας και αμέσως μετά ακολουθήστε το πρόγραμμα των εκθέσεων.

Η 15η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος απο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εννιαήμερο ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού με ελευθερη εισοδο! Εκατοντάδες μουσικοί και χορευτές θα αναδείξουν τον πολιτισμό της χώρας μας, μεπαραδοσιακά τραγούδια και χορευτικά από την Κρήτη, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η 16η Έκθεση στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, από 26 Οκτωβρίουέως και 3 Νοεμβρίου και θα δώσει στους Θεσσαλονικείς για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να δουν, να γευτούν και να προμηθευτούν αγνά τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, αλλά και να παρακολουθήσουν πλήθος μουσικοχορευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Έπειτα ταξιδεύουμε στην όμορφη Λάρισα όπου η 17η διοργάνωση της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία από 7 έως και 11 Νοεμβρίου. Όλη η Λάρισα θα είναι εκεί!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης στο www.pagritiaekthesi.g για περισσότερες πληροφορίες.

Τρεις εκθέσεις, τρεις ευκαιρίες για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
Δηλώσεις συμμετοχής για παραγωγούς και πολιτιστικά σωματεία στο 2810.213318.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ 3 ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

15η Έκθεση
Αθήνα • Πλατεία Συντάγματος
28 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2019

16η Έκθεση
Θεσσαλονίκη • ΔΕΘ • Περίπτερο 12
26 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου 2019

17η Έκθεση
Λάρισα • Κεντρική Πλατεία
7 Νοεμβρίου - 11 Νοεμβρίου 2019